Drugi MobileMonday

Fotografija članka: Drugi MobileMonday

Program:

18.00-18.15 – Što ima novog u svijetu mobilnih tehnologija? – Viktor Marohnić, Tomislav Car

Viktor Marohnić i Tomislav Car će ukratko proći kroz najnovija događanja u svijetu mobilnih tehnologija u zadnje vrijeme, te prokomentirati njihov utjecaj na mobilno tržište.

18.15-18.30 – Kako pobijediti na Vip Android i TMobile challengeima – Ivan Brezak Brkan

18.30-18.45 – BubblAR – Marko Hlebar, Ken Yasue

Ekipa iz Clover Studia će predstaviti svoja Augmented Reality rješenja: BubblAR web cms (web sučelje za dodavanje sadržaja na vlastiti ili public AR kanal) i BubblAR (iPhone app za pregledavanje sadržaja dodanih pomoću CMS-a).

18.45-19.00 – Lociraj.net – Viktor Brešan

Lociraj.net ( ) polazišno je mjesto za sve koji traže najbliži bankomat, ljekarnu, benzinsku stanicu, poštanski ured i sl., a nalaze se u njima nepoznatom dijelu Hrvatske. Osim što pruža popis, lokacije i udaljenosti najbližih traženih objekata, iste prikazuje i na geografskoj karti.

U prezentaciji će biti riječi o tehničkoj ‘pozadini’ projekta, direktnim iskustvima prodaje aplikacije u App Store-u i planovima za bližu budućnost koji uključuju izradu Android aplikacije i sudjelovanje na VIP Android Izazovu ( ) uz otvoren poziv za suradnju zainteresiranim Android developerima.

19.00-19.15 – EggsEggs – Luka Sučić

Što više reći nego veliki uskršnji iPhone hit. Jedna od najcool iPhone igrica na ovim prostorima. Dečki će malo ispričati o tome kako su došli na ideju, razvoju igrice, te na kraju o iskustvima prodaje kroz AppStore i odlične viralne kampanje.

19.15-19.30 – Demonstracija iPada – Vuk Radić

Rođen s Jabukom u ruci, Vuk Radic u životu nije svojevoljno koristio išta osim Mac OSa u svim svojim inačicama. Dok su mu prijatelji tapkali u DOSu, Vuk je kliktao mišem i kovao planove kako da se dočeša najnovijeg Apple proizvoda.Planovi bi se uglavom pokazali uspješni, pa je većinu gadgeta imao dan ili dva nakon sto su u Americi pušteni u prodaju. Tako je bilo i sa iPadom…

Na Mobile Mondayu će Vuk Radić donijeti i demonstrirati iPad svim zainteresiranima.

19.30-> Druženje i ugodan razgovor

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.