Drippler.com – ažuriranja za gadgete i druge naprave

Fotografija članka: Drippler.com – ažuriranja za gadgete i druge naprave

 

Slično radi na način kao softverska nadogradnja za računala. Za početak korištenja Drippler, kliknite MyGadgets link u gornjem lijevom dijelu stranice.

Zatim, kliknite na desnom dijelu zaslona na …

Zadržite pokazivač iznad svakog od tipova gadgeta i odabrati one koje želite ažurirati. Postoji nekoliko Drippler šalje prodajne obavijesti i ostale vijesti pretplatnicima za  gadgete.

Kliknite Connect with Facebook link na lijevoj strani nakon što ste završili s odabirom. Unesite Facebook prijavu za nastavak.

Sada ćete dobiti tjedno ažuriranja o vašim gadgetima. Također, sada da imate drippler račun, kad kliknete MyGadgets link, stranica prikazuje sve najnovije informacije o odabranom elektroničkom uređaju.

Drippler ima dosta informacije o gadgetima, ali ne prati jako puno gadgeta. iPhone, Droid, ipad i većina glavnih igraćih konzole,  ali prema našem mišljenju postoje mnogi telefona i MP3 playera koji su zanemareni. Drippler nema opciju za korisnike o ne primanju e-pošte o ažuriranju softvera.  Dakle, bez obzira da li postoji nadogradnja ili ne, Drippler će poslati tjedni e-mail, ali koji će sadržavati najnovije vijesti o odabranom gadgetu.

 

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.