DORS/CLUC – Dani otvorenih računarskih sustava – Croatian Linux Users Convention 2013

Fotografija članka: DORS/CLUC – Dani otvorenih računarskih sustava – Croatian Linux Users Convention 2013

U drugoj polovici svibnja očekuje nas još jedan zanimljiv event. Jubilarna 20. DORS/CLUC konferencija bit će održana od 15. do 17. svibnja u Zagrebu.

Oglas

Dani otvorenih računarskih sustava/Croatian Linux Users Convention 2013 poznatiji kao DORS/CLUC po prvi se puta održavaju pod visokim pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske prof. dr. Ive Josipovića.

Kao što već vjerojatno i znate, DORS/CLUC je jedna je od najvećih konferencija u regiji koja se bavi tehnologijama slobodnog i otvorenog koda te okuplja inozemne i domaće  stručnjake s ciljem razmjene iskustava i ideja. Harald Welte, Ivan Guštin, Theodore Ts’o, Mark Shuttleworth, Dobrica Pavlinušić, Brian Fitzgerald, Rasmus Lerdorf su samo neki od poznatih stručnjaka koji su sudjelovali na dosadašnjim DORS/CLUC konferencijama.

Konferencija se sastoji od dva dijela: konferencijski dio koji traje dva dana, radionice koje traju jedan dan. Prvi konferencijski dan je većim dijelom posvećen poslovnim temama i najnovijim iskustvima primjene tehnologija slobodnog i otvorenog koda iz regije i svijeta u industriji dok je drugi dan većim dijelom posvećen tehničkim temama. Na radionicama koje su najčešće orijentirane za tehničke korisnike možete naučiti rješavati konkretne tehničke probleme i koristiti različitu tehnologiju slobodnog i otvorenog koda.

Bilo da ste početnik ili napredni korisnik tehnologija slobodnog i otvorenog koda vjerujemo da će vam DORS / CLUC 2013 osigurati tri dana zanimljivih predavanja, radionica, mnoštvo novih informacija te omogućiti da ostvarite nove poslovne kontakte.

Detalje o DORS/CLUC 2013 konferenciji potražite u našem (mjesto, vrijeme, Google mapa,…)

DORS CLUC 2013 03

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.