Dorina tarifa – uz trostruko pakiranje čokolade razgovori za 0 kuna

Fotografija članka: Dorina tarifa – uz trostruko pakiranje čokolade razgovori za 0 kuna

Zajednički je proizvod novost na hrvatskom tržištu i korisnici prvi puta mogu iskoristiti mogućnost razgovora za 0 kuna kupnjom čokolade, što nudi najslađa tarifa u Hrvatskoj.

Na policama više od 400 prodajnih mjesta u Hrvatskoj naći će se trostruko pakiranje Dorina čokolade od 100 grama, čiji je dio i Tele2 kupon. Svaki kupac trostrukog pakiranja s kuponom može doći na bilo koje Tele2 ovlašteno prodajno mjesto te ga zamijeniti za  besplatan Tele2 Dorina start paket koji uključuje 100 kn na računu.

Na kartici koja se nalazi u Tele2 Dorina start paketu, aktivirana je Dorina tarifa koja nudi razgovre za 0 kuna unutar Dorina obitelji, odnosno prema svim vlasnicima Dorina tarife. Minuta poziva prema svim ostalim mrežama izvan Dorina obitelji u ovoj tarifi stoji 0,89 kuna, a sms poruka 0,29 kuna. Svaki korisnik Dorina tarife dobiva i mogućnost kupnje mobilnog uređaja iz posebne Tele2 ponude sa 100 kuna popusta. 

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.