Doov Nike V1 – novi kandidat za najbolji selfie smartfon

Fotografija članka: Doov Nike V1 – novi kandidat za najbolji selfie smartfon

Vrijeme je da se i povuku sa trona i mjesto otvore novom kandidatu za sam vrh selfie smartfona koji dolazi iz daleke nam Kine.

Oglas

Doov Nike V1 je smartfon koji posjeduje prilično intrigantnu i neobičnu kameru. Već smo vidjeli motoriziranu rotirajuću kameru na , ali Doov Nike V1 dolazi sa potpuno drugačijim pristupom. Ovaj uređaj posjeduje “zglob” koji omogućuje korisniku zakretanje kamere za 190 stupnjeva te slikanje u kojem god smjeru poželi, bilo sa prednje ili stražnje strane.

Kamera ovog smartfona ima Sonyev senzor druge generacije od 13 MP sa otvorom blende f/2.0 te dvostruku Phillipsovu LED bljeskalicu. Kamera je također obdarena i optičkom stabilizacijom slike. Sam senzor kamere zaštićen je safirnim staklom sa visokim indeksom refrakcije.

Ostatak specifikacija Doov Nike V1 smartfona nije toliko intrigantan poput njegove kamere – procesor ovog uređaja je četverojezgreni MediaTek MT6732 koji radi na taktu od 1.5 GHz, te dolazi sa 2 GB radne memorije i baterijom kapaciteta 2.480 mAh. Ekran mu je dijagonale 5 inča sa rezolucijom 1280 x 720 piksela. Doov Nike V1 dolazi sa Android 4.4 KitKat operativnim sustavom te Super UI korisničkim sučeljem. Cijena ovog zanimljivog smartfona je 325 USD, a vrlo je vjerojatno da nikada neće biti dostupan izvan kineskog tržišta.

 

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.