Doov L8 Plus: što nudi iPhone 6S Plus klon?

Fotografija članka: Doov L8 Plus: što nudi iPhone 6S Plus klon?

Mnoge se kompanije u nedostatku vlastite inspiracije i kreativnosti posluže dizajnom drugih, a mogli bismo reći kako je na polju pametnih telefona iPhone postao ikona koju mnogi pokušavaju više ili manje uspješno kopirati.

Oglas

Neke se kompanije odluče kopirati samo dio dizajna pametnog telefona nekog poznatijeg brenda, dok se druge kompanije odlučuju doslovno kopirati cijeli dizajn i stvoriti takozvanog klona. Mogli bismo reći da je takav klon i Doov L8 Plus koji se pojavio na stranicama kineske agencije za certificiranje TENAA, a uspješno (uz neke sitnie promjene) kopira iPhone 6S Plus.

Ukoliko ovaj uređaj pogledate s prednje strane uočit ćete da je identičan iPhone 6S Plus, osim što je pozicija prednje kamere malo drugačija. Za razliku od prednje strane, stražnja strana kao da je izgubila iPhone iz vida te ovim dijelom dominira dizajn sličan Huawei uređajima. Dakle, ovdje imamo „miksanog“ klona. :)

Osim izgleda koji u ovom slučaju nikako ne može razočarati, ni specifikacije nisu loše. Tako Doov L8 Plus dolazi sa 5.5-inčnim ekranom 1080p rezolucije, dimenzija je 156 × 75.5 × 7.9 mm, a teži 161 gram. Unutar kućišta se nalazi nespecificirani osmojezgreni procesor koji radi na taktu od 1.5 GHz te je uparen sa 3 ili 4 GB RAM-a i 32 ili 64 GB interne memorije – ovisno o varijanti. Sa stražnje se strane nalazi 13 MP kamera, dok se na prednjoj strani nalazi solidna 8 MP selfie kamera. Za autonomiju brine baterija kapaciteta 2.650 mAh, tu je i Dual SIM podrška te Android 5.1 Lollipop operativni sustav.

Za sada se ne zna cijena ovog klona, kao ni točan datum predstavljanja, no vjerujemo da ćemo sve nove detalje saznati uskoro.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.