DooID – Web 2.0 Business posjetnica

Fotografija članka: DooID – Web 2.0 Business posjetnica

DooID - Web 2.0 Business posjetnica

Umjesto da samo prikazuje popis uporabu društvenih mreža, websitea ili blogova određenog korisnika, također priopćava sliku profila, uključujući kratak opis interesa i biografiju . Ukomponirana je mogućnost za download informacija u vcf formatu. Možete posjetnicu postaviti i kao e-mail potpis. Podržava Gmail, Hotmail, Yahoo Mail, Apple Mail, itd.; Poslovne kartice mogu se pratiti putem RSS-a.

Nudi širok izbor različitih kvalitetno dizajniranih skinova. Trenutno su na odabiru 23 dizajna, ali omogućena je prilagodba tema koja više odgovaraju stilu korisnika (boja ili pozadinska slika). Cijeli proces stvaranja posjetnice je 5-10 minuta.

Nakon uobičajene registracije, prvo dolazi upotpunjavanje profila sa slikom, osobnim podatcima, i tako dalje. Ponuđeno je postavljanje osobnih podatke i poslovnih informacija. Druga mogućnost za rad je posvećena prisutnosti na društvenim mrežama. Ukoliko ste korisnik više socijalnih mreža, možete ih rasporediti prema stupnju važnosti. Sljedeći izbor je posvećen osobnim interesima. Dozvoljeno je dodavanje elemenata, kao što je "Film" i dati mu ocjenu od 1-10.

DooID - Web 2.0 Business posjetnica

Velika stvar je konfiguracija svih informacije na privatnost, postavljanjem zaštitne lozinke . Na taj način odlučujemo tko može, a tko ne vidjeti određene podatke. Ako se želi, samo osoba sa gost lozinkom može vidjeti podatke.

Servis je dostupan na engleskom, španjolskom i njemačkom jeziku. Interesantan je za korisnike društvenih mreža, blogere, osobe koje rade u internet marketingu , i žele besplatne web 2.0 posjetnica.

DooID - Web 2.0 Business posjetnica

Web adresa:

Autor: Sanja Ledinek

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.