Doogee X30: flagship sa 8 GB RAM-a i četiri kamere?

Fotografija članka: Doogee X30: flagship sa 8 GB RAM-a i četiri kamere?

Iz Kine su se pojavile informacije koje otkrivaju ponešto o najnovijem flagship pametnom telefonu kineske kompanije Doogee.

Oglas

Šuška se kako će se kompanijin flagship zvati Doogee X30 te će doći sa prednjom i stražnjom dvostrukom kamerom, dakle ukupno će raspolagati sa čak četiri kamere. Svakako je nepobitna činjenica kako je dvostruki modul stražnje kamere postao više pravilo nego iznimka kod telefona high-end, ali i srednje klase, no Doogee je u tom segmentu otišao korak dalje te se odlučio dvostruku kameru staviti i na prednju stranu svog flagshipa.

Prednji će modul tako raspolagati sa jednom RGB i drugom jednobojnom kamerom, a ovakve će kamere dovesti do boljih i kvalitetnijih selfie fotografija. Za sada nema detalja o kakvim je senzorima kamere riječ na ovom flagship pametnom telefonu, no neke su prijašnje glasine spominjale dvije 16 MP prednje kamere.

Osim glasina o kamerama, šuškalo se i o nekim specifikacijama, pa se tako očekuje da će Doogee X30 imati 5.7-inčni ekran 2K rezolucije te MediaTek Helio X30 procesor koji će biti uparen sa čak 8 GB radne i 256 GB interne memorije, dok će za njegovu autonomiju brinuti baterija kapaciteta 4.050 mAh.

Specifikacije ili barem nagađanja o njima zvuče odlično, sada samo trebamo čekati njihovu službenu potvrdu.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.