Dolphin preglednik za Android i iOS [preporučujemo]

Fotografija članka: Dolphin preglednik za Android i iOS [preporučujemo]

Isprobali smo novu inačicu Dolphin preglednika koja dodaje više interaktivni stil u skladu s navikama korisnika uz izraženije društvene i personalizirane značajke kao što je HTML5 podrška.

Oglas

Kako HTML5 tehnologije sazrijeva, preglednici imaju naglasak na kompatibilnost, pa tako i u slučaju Dolphin preglednika. HTML5 dopušta pohranu podataka i offline čitanje sadržaja uz podršku prikaza slike i videa.  Moguće je na uređaju učitati desktop verziju ako je potrebno ili iPad verziju.  Eto, tako možete vidjeti kako stranica izgleda na više verzija bez da ispuštate smartphone iz ruke.

 

Dolphin preglednik sada je dijelom platformu za društvene mreže koja dopušta vezanje računa razmjenu informacija platforme. Vizualno je više kao stolni preglednik iako je evoluiran za mobilne uređaje ali je glavno sučelje podijeljeno u više zaslona. Kliznim pomicanjem u lijevu ili desnu stranu sadržaj i funkcionalnosti se prikazuju u obliku ikona.

 

Dolphin preglednik ima  geste. Za pristup je potrebno pritisnuti na namjensku malu prozirnu tipku, (pomalo skrivenu) u donjem kutu preglednika. Uz standardne mogućnosti, postoji hrpa drugih opcija, Druga značajka je swipe sustav ugrađen u korisničko sučelju. Jednostavnim pokretom udesno otkrivate svoje oznake, što čini vrlo laku navigaciju na omiljene mrežne stranice. Alternativno swipe na desno otkriva brzi link na postavkama ili prikaz preko cijelog zaslona, što je dobra osobina. Preglednik ima i glasovne mogućnosti za otvaranje/zatvaranje kartica ili pretraživanje ali to baš ne funkcionira najbolje.  Moguće je mijenjati temu preglednika i to s više različitih shema boja. Sigurnosne postavke su pojednostavljene.  Zahtijevaju samo jedan klik za pronalaženje i postavljanje.

Naravno da ima i hrpu raznih dodataka tako da doista može pružiti ugodno korisničko iskustvo vjerujemo velikom broju korisnika.
Osim za Android temeljene uređaje dostupan je i za iOS uređaje. Aplikaciju možete preuzeti na i

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.