Dolazi Skype za iPhone

Fotografija članka: Dolazi Skype za iPhone
.

Skype za iPhone trenutno podržava pozive preko Wi-Fi, što ograničava korisnost funkcije Skype aplikacije. Jučer je Skypa  objavio da dolazi 3G inačica programa, što će učiniti Skype za iPhone potpuni mobitel. Nova inačica, 3.2, uklanja ograničenja poziva preko 3G, što je velika vijest. IPhone Skype tim također radi na kvaliteti poziva, tvrde da je znatno poboljšan, i da će imati kvalitetu zvuka blizini CD-a. Aplikacija će i dalje imati pokazatelj kvalitete poziva:  zeleno = dobra, žuto = normalna, a crveno = loše, što ovisi o 3G pokrivenosti.
Skype  također radi i aplikaciju za ipad:


„Prošlog četvrtka, Apple je predstavio ipad, i svi smo na Skype bili vrlo uzbuđeni zbog toga. David Ponsford  i njegov tim su pregled uređaj i njegove specifikacije, i možete očekivati da će te čuti više od nas o Skype za ipad u propisanom roku. Znamo da postoje druge aplikacije koje nude pozive preko 3G, ali nemojte misliti da mi kasnimo. Zašto?  Uzeli smo si više vremena tako da možemo omogućiti najbolju kvalitetu zvuka koju možemo. Kada naša 3G Skype aplikacija za iPhone bude plasirana na tržište, upućivanje poziva pružati će vam veću jasnoću i vjernost, jer to je ono što očekujete od Skype.“, stoji na Skype stranici.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.