Dolazi online trgovina aplikacija za Windows (8) platformu

Fotografija članka: Dolazi online trgovina aplikacija za Windows (8)  platformu

Razvojni programeri počevši od kraja veljače  mogu prijaviti svoje aplikacije po minimalnoj cijeni od 1,49 dolara i naplatiti maksimalno aplikacije do 999 dolara.  Osvrnemo li se na udio prihoda, Microsoft zadržava 30 %  prihoda od prodaje, ali vremenski je u planu smanjiti dio od prihoda na 20 %.  Sve će započeti s besplatnim aplikacijama.  Windows Store sučelje je u stilu Metro korisničkog sućelja.

 
 
Korisnici mogu pretraživati  programe  putem ugrađene opcije za pretraživanje  ili koristiti kategorizirane imenik. Dodatno će aplikacije biti indeksirane od strane tražilica.  Windows Store  će ipak se razlikovati od mnoštva dostupnih trgovina aplikacija. Bit će uključena  opcija za testiranje probne  inačice aplikacije, a zatim ako nam se svidi istu možemo kupiti i dobiti potpunu funkcionalnost bez gubitka eventualnih podataka vezanih uz aplikaciju i nove instalacije. 
 

 
Detaljne informacije možete pročitati .
Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.