Dolazi Božić i Nova godina, nove besplatne e-čestitke su spremne!

Fotografija članka: Dolazi Božić i Nova godina, nove besplatne e-čestitke su spremne!

I ove godine možete preko Racunalo.com portala poslati svoje besplatne e-čestitke za Božić i Novu 2014. godinu – i to  neograničeno! Za prošli ste ih Božić poslali više od 15.000!

Oglas

Kao i svake godine, i ove vam godine poklanjamo besplatne e-čestitke. Za prošli ste ih Božić i novu godinu poslali više od 15.000. Pogledali smo statistiku za 2013. godinu i do danas ste ih poslali gotovo 32.000 – za rođendan, Valentinovo, Uskrs i razne druge prigode. No, najviše se šalju upravo za Božić i Novu godinu.

Kako je sutra Badnjak, već od danas možete ugodno iznenaditi svoje najmilije – djecu, muža, ženu, roditelje, baku i djeda, prijatelje, poslovne partnere,… U Hrvatskoj se i danas teško živi, a besplatne e-čestitke će vam makar malo popraviti vaš kućni budžet.

Sve što trebate napraviti je slijedeće:
1. Kliknite ovdje – .
2. Odaberite vrstu e-čestitke (Božić i Nova godina)
3. Odaberite e-čestitku koja vam se sviđa (na raspolaganju ih je 70-ak)
4. Ispunite podatke o primatelju i pošiljatelju, napišite nešto prigodno i lijepo, te je pošaljite. I to je sve! Pošaljite ih svima kome želite – besplatno i koliko god puta želite!

ZA WEBMASTERE (vlasnike web stranica)
Želite i na svojim web stranicama imati besplatne čestitke? Ništa lakše! Samo u svoje web stranice ugradite slijedeći iFrame i gledajte s užitkom kako vam posjeta raste :)

<iframe src=”http://www.racunalo.com/e-cestitke/” frameborder=”0″ width=”630″ height=”720″></iframe>

Dolazi Božić i Nova godina, nove besplatne e-čestitke su spremne

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.