Dodocool 8GB Hi-Fi Music Player višenamjenski audio uređaj snižen na Cafago webshopu

Fotografija članka: Dodocool 8GB Hi-Fi Music Player višenamjenski audio uređaj snižen na Cafago webshopu

Ovaj audio uređaj odlične kvalitetne i mogućnosti snimanja i reproduciranja zvuka odličan je dodatak svima onima koji uživaju u glazbi. Dodocool 8GB Hi-Fi Music Player smo pronašli po sniženoj cijeni na Cafago webshopu.

Oglas

Ovaj višenamjenski uređaj podržava praktički sve poznate audio formate, a može se pohvaliti visokom kvalitetom “lossless” zvuka. Osim reprodukcije i snimanja zvuka podržava i FM radio, a s jednim će baterijskim punjenjem izdržati više od 30 sati neprekidnog rada. Ovaj smo Dodocool 8GB Hi-Fi Music Player pronašli po sniženoj cijeni na , no posebno će vas šokirati kuponski kod koji će opasno srezati njegovu cijenu. Otkrivamo ga na kraju članka.

Kompletan sadržaj na internoj memoriji od 8 GB možete pratiti preko 2 inčnog LCD ekrana (320 x 240 točaka). Inače, internu memoriju možete povećati do čak 256 GB što vam daje nevjerojatnu slobodu i brojne mogućnosti, samo pustite mašti na volju kako to sve možete iskoristiti. Inače podržava sve poznate audio formate kao što su FLAC (do 192kHz/24bit), ALAC (do 192kHz/24bit), APE (do 96kHz/24bit), WAV (do 192kHz/24bit), OGG, MP3 i druge formate.

Kućište je napravljeno od kvalitetnih materijala, točnije od aluminija, također su i tipke metalne tako da je uređaj vrlo izdržljiv i robustan, a s druge strane je jednostavan za korištenje tako da je odličan izbor za ljubitelje glazbe i audiofile. Ugrađena je baterija od 1400 mAh i ona će izdržati do čak 30 sati slušanja glazbe, a ugrađena je i auto-off funkcija koja će produžiti trajanje baterije. Inače, baterija se puni oko 2 i pol sata.

Osim reprodukcije, uređaj podržava i audio snimanje u kvaliteti od 192KHz/24PCM. Inače je sive boje, radi na 2-jezgrenom procesoru koji će glatko i brzo reagirati na sve vaše komande, a inače je dimenzija 97 x 55 x 13 milimetara, te je težak oko 108 grama.

Dodocool 8GB Hi-Fi Music Player je vrlo zanimljiv audio reproduktor/snimalica s podrškom za FM radio, podržava 24 jezika, možete ga spojiti i na druge uređaje, a nalazi se u prodaji na po sniženoj cijeni od 71,39$. No, ako upišete kuponski kod “JDA106” cijena će se gotovo prepoloviti na samo . Kuponski kod vrijedi do 15. veljače, imate i više nego dovoljno vremena sve detaljno pregledati prije kupovine.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.