Dodjela certifikata polaznika prve generacije E-learning akademije

Racunalo.com foto

Program E-learning akademije prvi je program u Hrvatskoj u kojem se cjelokupna nastava izvodi putem Interneta, osim tri radionice u učionici. Programi su razvijeni i izvode se u suradnji sa Sveučilištem British Columbia iz Vancouvera, Kanada.
18 listopada 2004. godine počela je nastava za 24 polaznika prve generacije programa E-learning Management. Program je namijenjen srednjem menađmentu te upravnim strukturama u obrazovnim ustanovama koje su u ranoj fazi implementacije e-learninga ili tek planiraju uvesti tehnologiju u nastavne procese. Nakon uspješno usvojena dva semestra, polaznici ovog programa svoje će certifikate dobiti 01. srpnja 2005. godine u sklopu Završni događaj čiji je program detaljno prikazan na adresi .
7. ožujka 2005. godine počela je nastava za preostala dva programa. Riječ je o programima E-learning Tutoring i E-learning Course Design u koje je upisano ukupno 40 polaznika. Program E-learning Tutoring namijenjen je profesorima i nastavnicima koji svoje kolegije i predmete planiraju poučavati pomoću novih tehnologija dok je E-learning Course Design namijenjen je budućim autorima online edukacijskih sadržaja i nastavnih aktivnosti.
17. listopada 2005. godine ponovo kreće nastava za sva tri programa i to na hrvatskom jeziku.
Više informacija o E-learning akademiji možete pronaći na adresi  ili putem e-mail adrese .

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.