Dobriša Adamec postao Most Valuable Professional MVP

Fotografija članka: Dobriša Adamec postao Most Valuable Professional MVP

Dobriša Adamec postao Most Valuable Professional MVP

On je drugi djelatnik tvrtke CITUS d.o.o., uz Tomislava Bronzina, koji je dobio taj certifikat, što je veliko priznanje CITUS-ovom timu stručnjaka za razvoj složenih programskih rješenja. U Hrvatskoj je on jedini MVP u toj kategoriji (od ukupno 10 u drugim kategorijama), te 1 od 141 takvih stručnjaka MVP-a u svijetu!

Microsoft MVP Award programom Microsoft odaje priznanje iznadprosječnim pojedincima unutar Microsoft tehničke zajednice za izvrsnost i aktivno djelovanje u prijenosu znanja na zajednicu u području svojih kompetencija. Nositelji MVP certifikata su široko priznati pojedinci aktivni u predaji i razmjeni stvarnih iskustava i ekspertize sa ostalim korisnicima Microsoft tehnologije. MVP certifikat osmišljen je s ciljem promocije najaktivnijih sudionika Microsoft zajednice diljem svijeta koji kontinuirano pružaju neprocjenjivu online i offline stručnost koja obogaćuje iskustvo zajednice orijentirane Microsoft tehnologiji. Nositelji Microsoft MVP certifikata apsolutni su autoriteti u svijetu u svojoj domeni i svaki član Microsoft tehnološke zajednice unutar njihovih kompetencija može pronaći odgovor na bilo koje tehničko pitanje.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.