Dobri restorani – sve o restoranima, hrani i ugostiteljstvu na iTunes App Storeu!

Fotografija članka: Dobri restorani – sve o restoranima, hrani i ugostiteljstvu na iTunes App Storeu!

Osim praktički svih informacija o restoranima – cijeni i vrstama hrane i vina, mogućnosti parkiranja pa i o mogućnosti primanja kućnih ljubimaca, sve ćete to pronaći u ovoj aplikaicji.

Oglas

Informacijama su pridodane i stotine kvalitetnih fotografija jela i restorana, a spomenimo i kako ova aplikacija nudi i neke sasvim nove i prilagođene funkcionalnosti poput – geolokacije.

Na iTunes App Storeu se pojavila prva aplikacija najvećeg turističkog projekta u Hrvatskoj i već je zauzela prvo mjesto na listi najprodavanijih aplikacija u popularnom online dućanu. Riječ je o aplikaciji Dobri restorani, prvom mobilnom vodiču kroz najbolje hrvatske restorane baziranom na godišnjem izboru Dobri restorani na kojem je ovog travnja pobijedio Bistro Apetit i službeno zauzeo poziciju najboljeg restorana u Hrvatskoj.

Nakon senzacionalnog odjeka izbora restorana i sjajne prodaje vodiča u kojima su obožavatelji dobre hrane u praktičnom izdanju mogli pronaći sve što su ikada htjeli znati o restoranima koje žele istražiti, sada je na tržište stigla i mobilna aplikacija za iPhone. Osim apsolutno svih informacija o restoranima – od cijena i vrsta jela i vina preko broja parkirnih mjesta pa do informacija primaju li kućne ljubimce – i stotina kvalitetnih fotografija jela i restorana, ova aplikacija nudi i neke sasvim nove i prilagođene funkcionalnosti poput geolokacije.

Primjerice, ako se nalazite u Dalmaciji na godišnjem odmoru i niste sigurni gdje pronaći dobar restoran u kojem bi mogli nešto fino pojesti, sve što trebate je izvaditi svoj mobitel, otvoriti aplikaciju i prikazat će vam se mapa s najboljim restoranima koji vam se nalaze u blizini.

Aplikaciju možete pronaći na iTunes storeu po izuzetno povoljnoj cijeni od 4.99 dolara, a možete je kupiti ovdje – .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.