DOBA Fakultet: diplomirala prva geenracija hrvatskih studenata

Fotografija članka: DOBA Fakultet: diplomirala prva geenracija hrvatskih studenata

Održana je svečana promocija prve hrvatske generacije online magistarskog studijskog programa Međunarodnog poslovanja na DOBA Fakultetu.

Oglas

Prošle je subote, 6. prosinca, na DOBA Fakultetu diplomirala prva generacija magistarskog studijskog programa Međunarodnog poslovanja na hrvatskom jeziku. Svečanom promocijom, ovih 16 diplomanata pridružilo se velikoj zajednici alumnija DOBA Fakulteta, najvećeg slovenskog fakulteta za online studije.

DOBA Fakultet još je u svibnju 2012. godine hrvatskim studentima, dok su nekoliko mjeseci kasnije krenuli si s .

Ovaj posebni događaj za sve diplomante održao se u hotelu Habakuk u Mariboru, gdje je i sjedište DOBA Fakulteta.

Trend online studija sve je popularniji jer pruža brojne prednosti, a jedna od najvažnijih je fleksibilnost. Osim organizacije vremena za učenje i studentskih obaveza cjelogodišnjeg rasporeda kolegija, polaznici ovog studijskog programa imaju stalnu podršku mentora, predavača, menadžera i tehničke podrške fakulteta. Studenti imaju mogućnost razmjene iskustava sa studentima iz drugih zemalja, kao i studiranje iz inozemstva.

Tijekom 2014. godine, diplomiralo je više od 400 diplomanata koji su se pridružili zajednici alumnia DOBA Fakulteta kojih je do ove godine bilo 2972. Da je ova brojka impozantna potvrđuju i rezultati istraživanja koji pokazuju da je 98% magistara DOBA Fakulteta zaposleno. Njih je čak 75% zadovoljno svojim poslom.

Informacije o programima DOBA Fakulteta potražite na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.