DJI Spark Mini odličan i brzi dron po sniženoj cijeni na TomTopu

Fotografija članka: DJI Spark Mini odličan i brzi dron po sniženoj cijeni na TomTopu

Najmanji DJI-jev dron postigao je veliku popularnost zahvaljujući njegovim mogućnostima, ali i vrlo povoljnoj cijeni. Sada se isplati još više – pronašli smo ga po sniženoj cijeni na TomTop webshopu.

Oglas

Novi se DJI Spark Mini može pohvaliti i vrlo malim dimenzijama, tako da je vrlo praktičan za prenošenje i korištenje u raznim uvjetima, zato ga često nazivaju i mini dron. No, neka vas ne zavara njegova veličina, prepun je novih tehnologija i inteligentnih kontrola, a tu je i mehanički gimbal i kamera koja će snimiti odličan video i fotografije. Pronašli smo ga na po osjetno sniženoj cijeni, nikada nije bio isplativiji.

Što se tiče snimanja, na raspolaganju vam je kamera od 12 MP, a koja će snimiti FHD video od 1920 x 1080 točaka i u 30 sličica u sekundi (1080p@30fps). Zahvaljujući mehaničkom gimbalu sa stabilizacijom u dvije osi moći ćete upravljati kamerom u zraku i snimiti video i fotografije u raznim zanimljivim kutovima. DJI Spark je izuzetno brz, jedan od najbržih na tržištu u svojoj klasi, a može letjeti brzinom do čak 50 km/h, tako da ga možete koristiti i za praćenje na biciklu, motoru, pa čak i automobilu.

Kao što smo već spomenuli, savršen je i za snimanje selfie fotki. Kao što ćete i sami vidjeti, dovoljno je dan napravite “okvir” prstima i dron će sam snimiti selfie fotku. Isto tako, ugrađene su brojne napredne funkcije tako da možete snimati iz različitih položaja. Isto tako, zahvaljujući ugrađenom senzoru dron će izbjegavati i prepreke (zidove, drvo, stupove,…).

Ugrađena baterija od 1480 mAh dostatna je za 16 minuta leta. Inače ga kontrolirate preko vašeg pametnog telefona, za što ćete instalirati i posebnu DJI GO aplikaciju. Isto tako, dobit ćete i torbu za nošenje, kao i tri dodatna para propelera.

DJI Spark Mini je vrlo zanimljiv, agilan i isplativ leteći dron koji dolazi iz jednog od vodećih proizvođača dronova u svijetu, a pronašli smo ga po posebno sniženoj cijeni na po osjetno sniženoj cijeni od samo 409,00$ uz besplatnu dostavu. Ovo je prilika koju itekako vrijedi iskoristiti, sami provjerite detalje na webshopu, a snižena cijena vrijedi do 20. siječnja ili do isteka zaliha.

Inače, bogatu ponudu TomTop webshopa uvijek možete pronaći na .

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.