DJI Mavic Pro, DJI Phantom 3 SE, MJX Bugs 2 i ATTOP YD-211 na akciji na TomTop webshopu

Fotografija članka: DJI Mavic Pro, DJI Phantom 3 SE, MJX Bugs 2 i ATTOP YD-211 na akciji na TomTop webshopu

Leteći dronovi i druge inteligentne igračke na daljinsko upravljanje postale su vrlo popularne zbog svoje privlačne cijene i mogućnosti. Danas vam ukratko predstavljamo DJI Mavic Pro, DJI Phantom 3 SE, MJX Bugs 2 i ATTOP YD-211, za koje smo pronašli i kuponske kodove.

Oglas

Prva tri modela su leteći dronovi s moćnim kamerama, a posljednji model to nije nego je nešto drugo. Nećete vjerovati, radi se o simpatičnom špijunskom tenku. Ukratko ćemo napisati ponešto o svakome, sve smo ih pronašli na . Isto tako, za sve ove proizvode smo pronašli i vrlo izdašne kuponske kodove.

Prvi je  DJI Mavic Pro leteći dron koji nije u stvari igračka nego može poslužiti za vrlo ozbiljno snimanje. Već će vam sam sadržaj kompleta to dokazati. Primjerice, na raspolaganju su vam čak 3 baterije što vam daje autonomiju leta po bateriji od čak 27 minuta, pa ako to pomnožite sa tri rezultat je odličan.

Dron možete kontrolirati na udaljenosti do čak 7 kilometara, a može snimati u 4K rezoluciji uz stabilizaciju slike u tri osi. Mogućnosti su mu zaista nevjerojatne, a što možete i sami provjeriti te kupiti ga na po sniženoj cijeni. Spomenuli smo i kako imamo kuponski kod – ako upišete “TTDJIM” cijena će mu se spustiti za čak 161$.

Malo skromnija izvedba drona je DJI Phantom 3 SE, po mnogima izuzetno isplativ model koji pruža puno svojim vlasnicima za uloženi novac. Može se pohvaliti velikom brzinom leta od čak 57 km/h, a također snima 4K video preko širokokutne kamere od 12 MP. Pozicionira se preko GPS-a i ima inteligentne funkcije kao što su Point of Interest, Course Lock, Automatic Hover, Automatic Return.

Ovaj se dron također nalazi u prodaji na gdje je po sniženoj cijeni u narednih tjedan dana, a također imamo i za njega kuponski kod, svakako ga iskoristite. Samo u odgovarajuće polje upišite “TT3SE” i cijena će se spustiti za 40$.

Za one koji žele imati jeftiniji ali i vrlo agilni leteći dron možemo preporučiti model MJX Bugs 2. Iako je osjetno jeftiniji, njegove su mogućnosti vrlo zavidne. Primjerice, možete ga kontrolirati do 800 metara udaljenosti, snima FHD video (1080p) i ima stabilizaciju u šest osi. Baterija od 1800 mAh će mu omogućiti autonomiju od 15 do 18 minuta.

Radi se o potpuno novom modelu koji je u pretprodaji u , a za njega je oznaka kuponskog koda “TTBUGS2” i cijena će se dodatno spustiti.

Posljednji uređaj koji ćemo predstaviti nije dron, nego je nešto sasvim drugačije. Kažu kako je ATTOP YD-211 špijunski tenk koji je vrlo simpatičan, svakako preporučujemo i pogledati video koji možete pronaći na . Uglavnom, ovaj tenkić može postati zabava za cijelu obitelj, a mi ga vidimo i kao odličan poklon klincima jer mu je cijena vrlo privlačna.

Možete se igrati s djecom, pratiti kućne ljubimce, snimati i još puno toga. Ovaj se simpatični tenk s kamerom može također pronaći na , a kuponski kod za njegovu još jeftiniju kupovinu je “TOPTANK”.

Eto, pronašli smo za svakoga ponešto, naravno i sami možete istražiti i pronaći ono što vam se možda još bolje sviđa. Izbor je na vama :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.