DiskPulse – alat za monitoring hard diska

Fotografija članka: DiskPulse – alat za monitoring  hard diska

Korištenje parametara definiranih po defaultu prijavljuje bilo koje promjene kroz sustav. Međutim, jednostavnom  manipulacijom postavki možemo dobiti samo informacije koje smatramo korisnima. Na primjer, alat se može koristiti za bilježenje posebnih događanja kao što su operacije za stvaranje datoteka. U izborniku Postavke, možete ograničiti opseg nadzora i provjere određenih mapa, a ne cijelog diska. Proizvod DiskPulse dostupan  je u tri izdanja – Free, Pro i Ultimate.

Jedan nedostatak  u besplatnoj inačici su previše nametljive obavijesti  za kupnju komercijalnog proizvoda. Možda će neke ovo živcirati ili će se odlučiti na kupnju.  Međutim, inačica DiskPulse Pro, nudi niz dodatnih korisnih funkcija kao što je mogućnost za generiranje izvješća o rezultatima praćenja. Izvještaji mogu biti spremljene u obliku teksta, kao i HTML datoteka i Excel CSV. Profesionalna inačica također može pratiti određenu vrstu datoteka i slati e-mail o promjenama

Slobodnu inačicu možete preuzeti od proizvođača – 
 

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.