Discovery Channel od listopada na hrvatskom jeziku

Fotografija članka: Discovery Channel od listopada na hrvatskom jeziku

Discovery Channel od listopada na hrvatskom jeziku

Hrvatski gledatelji od sada će biti u mogućnosti još više uživati u najboljoj dokumentarnoj zabavi s hit serijama poput Deadliest Catch (Opasan ulov), American Chopper (Američki čoper) ili Mythbusters (Razbijači mitova).

„Lokalizacija Discovery Channela označava uzbudljivu novu fazu našeg programa u Hrvatskoj budući da produbljuje naš odnos s publikom i suradnicima. Niti jedna druga mreža ne udovoljava ljudskoj znatiželji kao Discovery, a mi ostajemo predani pružanju sadržaja najviše kvalitete na način koji je lokalnom tržištu najprimamljiviji“, izjavio je Caleb Weinstein, viši podpredsjednik i glavni direktor za tržišta u razvoju u kompaniji Discovery Networks EMEA.

Hrvatski gledatelji prate Discovery Channel od 1999. godine koji ove godine također proslavlja svoju 20. obljetnicu na globalnoj razini. Kako bi obilježio ovu obljetnicu, Discovery Channel 4. listopada 2009. uvodi u potpunosti novi, posebni vizualni identitet s dinamičnim, suvremenim logom. Stilizirani planet Zemlja, moderna paleta boja i svježa tipografija logotipa ujedinjeni su kako bi znak još više uskladili s Discoveryiem kao suvremenom globalnom komunikacijskom kompanijom te kako bi više nego ikada prije odražavao kvalitete branda.

Discovery Networks prisutan je na hrvatskom tržištu s pet programa: vodeći Discovery Channel upotpunjen je Animal Planetom koji je jedini brand u svijetu koji gledatelje uključuje u sirov, organski i emotivan sadržaj posvećen životinjama – od divljih životinja do kućnih ljubimaca. Discovery Science slavi znanost na zabavan te dovitljiv način kroz uzbudljive teme, sofisticiran način pričanja, naglašavajući važnost čovjeka. Discovery World prikazuje bogat i zanimljiv odabir dokumentarnih filmova visoke kvalitete koji potječu iz cijelog svijeta dok je Discovery Travel & Living sa svojim nevjerojatnim pričama o iznimnim životima program za nadahnuti život. Svi programi dostupni su putem vodećih komercijalnih pružatelja TV programa u Hrvatskoj.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.