Dirljiv video u kojem troje njemačkih studenata pomaže beskućniku

Fotografija članka: Dirljiv video u kojem troje njemačkih studenata pomaže beskućniku

Ako vas makar malo ne dotakne ovaj video, tada s vama nešto nije u redu. Ili ste već toliko “zagazili” u krivom smjeru da vam više nema povratka…

Oglas

Video počinje riječima: “Hodamo. Žurimo. Izolirani živimo u svom svijetu fokusirani samo na sebe. Zaboravljamo ljude oko sebe. Danas ćemo to promijeniti”.

Video je vrlo jednostavan. Traje tek nekoliko minuta, a u manje od mjesec dana pogledalo ga je više od 2 i pol milijuna ljudi. Vidjet ćete kako je troje običnih njemačkih studenata vjerojatno promijenilo život jednog beskućnika. Makar na tren.

Srećom, snimili su video koji pokazuje kako i među ljudima još postoje… ljudi. Srećom, na fejsu ga je “podijelila” moja draga prijateljica Adriana iz Bjelovara tako da ovu poruku mogu prenijeti i vama.

Koja tehnologija, koji lifestyle, a? :) Sjetite se kada ste vi zadnji puta pomogli nekome nepoznatom…

U stvari, možete vidjeti to u komentarima koji se nalaze ispod ovog Youtube videa koji su uglavnom negativni, no ništa drugo nismo niti očekivali… neki su se obrušili na ovu dobrotu i čovjeka koji nije nikome kriv, a svoj glas neće podići protiv onih koji ih “legalno” i “pod kapom zakona” pljačkaju cijeli život, a da to niti ne znaju… ili po onoj našoj narodnoj – vidi trijesku u tuđem oku, ali ne vidi balvan u svom… Svakako pročitajte i opis ispod videa.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.