DinoBulk jeftini 7 inčni roza tablet za curke dolazi iz Kine i košta samo 60,69$

Fotografija članka: DinoBulk jeftini 7 inčni roza tablet za curke dolazi iz Kine i košta samo 60,69$

U reklami za ovaj tablet stoji kako je DinoBulk 7 inčni tablet “idealan za vašu djevojku”. Očito ne poznaju ovdašnje djevojke, pa im nećemo zamjeriti. Ali da je jeftin, to je sigurno, nešto više od 60-ak dolara.

Oglas

Ovo je još jedan od pokušaja kompanija u želji da naprave tablet uređaj koji je namijenjen isključivo ženama, ili bolje rečeno djevojkama, ili još bolje, vrlo mladim djevojkama, klinkama? Iskreno, ni sami nismo sigurni, ali činjenica je kako je ovaj tablet napravila kineska kompanija DinoBulk, roza je boje i već ga prilično uspješno prodaju.

Što ćete dobiti za taj novac? DinoBulk 7 inčni tablet radi na Allwinner procesoru na 1 GHz, ima 512 MB RAM-a, kao i prednja kamera. Ima i micro SD ulaz s kojim možete povećati prostor za pohranu podataka, glazbe, filmova. Kao što smo spomenuli DinoBulk košta samo 60,69$ i već se prodaje u Kini.

Na žalost nemamo informaciju postoje li u ovom tabletu neke posebne aplikacije koje su namijenjene ljepšem spolu, no znamo da radi na Androidu, pa se takvi sadržaji mogu skinuti s Google Playa… valjda… :)

DinoBulk

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.