Digitalni marketing je put uspjeha za poduzeća – besplatno predavanje

Fotografija članka: Digitalni marketing je put uspjeha za poduzeća – besplatno predavanje

U Zagrebu će se održati besplatno predavanje na temu digitalnog marketinga, koji je, u današnje digitalno doba, preduvjet uspjeha svake tvrtke.

Oglas

Suvremena tehnologija uzrokovala je nastanak novih medija te potpuno promijenila način komuniciranja i poslovanja. Razgovori se više ne odvijaju samo s robnom markom ili organizacijom, već i među samim kupcima, što bitno mijenja narav marketinga, koji zahtjeva veću brzinu poduzeća. Kupci pak, u različitim fazama kupovnog puta, odnosno procesa odlučivanja, imaju različite potrebe, stoga je nužno da im se obraćamo sa sadržajima koji ih u određenom trenutku zanimaju. Zato svaka tvrtka, bilo mala ili velika, koja želi ostvariti uspjeh i kvalitetno komunicirati sa svojim kupcima, mora koristiti moć digitalnog marketinga.

Jasna Suhadolc, stručnjakinja za digitalni marketing i komunikaciju, će 12. svibnja, u 17 sati, u Kongresnom centru Forum (Radnička cesta 50, Zagreb) održati besplatno predavanje «Digitalni sadržajni marketing = trend i prilika za poduzeća» tijekom kojeg će govoriti o:
•    načinima stvaranja sadržaja koje zanimaju kupce
•    razlici između tradicionalnog marketinga i novim trendovima privlačenja kupaca putem prosljeđivanja relevantnih informacija i stvaranja korisnih sadržaja
•    digitalnom marketingu i prilikama za poduzeće
•    primjerima uspješnih slučajeva korištenja digitalnog marketinga

Jasna Suhadolc direktorica je agencije Virtua PR iz Slovenije i ima 15 godina iskustva na području digitalnih odnosa s javnošću. Posljednjih nekoliko godina se koncentrira prije svega na komuniciranje putem društvenih mreža te na interno komuniciranje uz pomoć učinkovitih intraneta. 2007. godine je u izdavačkoj kući GV izašla njena knjiga Nove prilike e-komuniciranja. Često predaje o korištenju novih tehnologija u komuniciranju, piše članke, te je članica različitih žirija. Članica je upravnog odbora slovenske sekcije IABC (International Association of Business Communicators) koja okuplja 16.000 poslovnih komunikatora iz više od 80 država. Članica je udruženja DMS, CEED, Manager i SmartAngels.

Očekujemo vas 12. svibnja, u 17.00 sati, u Kongresnom centru Forum, Radnička cesta 50!
Predavanje je besplatno, a broj mjesta je ograničen.

Za sve sudionike predavanja, obvezna je prijava putem .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.