Digitalni Kevin Spacey u novoj video igri Call Of Duty Advanced Warfare

Fotografija članka: Digitalni Kevin Spacey u novoj video igri Call Of Duty Advanced Warfare

Popularni holivudski glumac Kevin Spacey posudio je svoj lik i djelo za novu vrhunsku video igru – pucačinu Call Of Duty Advanced Warfare.

Oglas

Svi koji se bave svijetom gaminga itekako poznaju Call of Duty serijal (CoD), a najnovija igra iz tog serijala nam prema priloženom traileru daje naslutiti kako se radi o vrhunskoj pucačini u prvom licu od koje praktički zastaje dah! Grafika, zvuk i atmosfera u igri trebali bi biti vrhunski, a sama igrivost nešto najbolje što ste do sada vidjeli.

Ovo je i prva službena informacija o novoj Call Of Duty Advanced Warfare igri koju će distribuirati poznata izdavačka kuća Activision, dok je kao autori potpisuje Sledgehammer Games.

Digitalni Kevin Spacey u novoj video igri Call Of Duty Advanced Warfare

Sama igra vas vodi u blisku budućnost, akcije neće nedostajati. A Kevin Spacey, što će on tu. Ok, njegova digitalna faca će se pojaviti u igri, ali ne kao neki razbijač ili stručnjak za terensku borbu, nego više kao verbalni gnjavator odnosno birokratsko piskaralo.

Detaljnije o ovoj vrhunskoj video igri možete vidjeti u video traileru niže. Prepoznat ćete i futurističke helikoptere koji će vas podsjetiti i na film Avatar (ima sličnosti), a i vojnici imaju posebne futurističke hibridne uniforme. Ipak, centralni dio igre i dalje je žestoka akcija i nevjerojatno dobro riješene borbene scene, uz pregršt vrhunskih efekata.

Ipak, za ovu ćete se ljepotu morati strpjeti do jeseni, jer će se igra Call Of Duty Advanced Warfare u prodaji pojaviti tek 4. studenog ove godine. No, vrijedi je pričekati, zar ne? :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.