DIGITAL+ pokrenuo 5 novih programa u HD razlučivosti na Astri

Fotografija članka: DIGITAL+ pokrenuo 5 novih programa u HD razlučivosti na Astri

DIGITAL+ pokrenuo 5 novih programa u HD razlučivosti na Astri

Pet Digital+ HD programa koji se emitiraju putem ASTRINE orbitalne pozicije 19,2 stupnjeva istočno su: Accion HD, Eurosport HD, Fox HD, National Geographic HD i MTVN HD. Digital+ sada ukupno emitira deset HD programa, uključujući i pet prethodno spomenutih programa, putem ASTRE.

Radijske i televizijske postaje koje emitiraju HD program na ASTRI vodeći su europski pay-TV operateri te komercijalne i javne radijske i televizijske postaje kao što su: Sky i BBC za Veliku Britaniju, Sky Deutschland, RTL i Vox za Njemačku, Canal+, CanalSat, TNTSAT i Orange za Francusku, Digital+ za Španjolsku, Viasat za Dansku, Švedsku, Norvešku i Finsku, Canal Digitaal za Nizozemsku, TV Vlaanderen za Belgiju, Skylink i CS Link za češku i Slovačku, arte za Njemačku i Francusku, ORF za Austriju i TVP za Poljsku.

„Izuzetno smo zadovoljni što je Digital+ odlučio predstaviti pet dodatnih HD programa na ASTRI. činjenica da sada SES ASTRA emitira više od 100 HD programa pokazuje nastavak razvoja HD-a u Europi. SES ASTRA oduvijek je bila predvodnik u razvoju HDTV. S postizanjem emitiranja više od 100 HD programa do kraja 2009. godine premašili smo vlastita očekivanja. Uvjereni smo da će se ovaj pozitivni trend nastaviti u 2010. godini i radujemo se dodatnim HD programima na našim satelitima“, izjavio je Alexander Oudendijk, komercijalni direktor kompanije SES ASTRA.

DIGITAL+ pokrenuo 5 novih programa u HD razlučivosti na Astri

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.