Diablo 2: novi patch nakon 16 godina

Fotografija članka: Diablo 2: novi patch nakon 16 godina

Igra izdana 2000. godine je dobila svoju prvu zakrpu nakon 2011.

Oglas

Blizzard je cijenjen među svojim korisnicima, a puno je razloga za to. Najočitiji primjer je možda upravo patch koji je izašao za Diablo 2. Da, točno… igra izdana 2000. godine koja je dobila i svoj epski nastavak je dobila nedavno patch.

Ovo cijenimo tim više jer kompanije poput Electronic Artsa znaju nekim igrama u potpunosti maknuti multiplayer opciju nakon što su prošle jedna ili dvije godine. Blizzard je još jednom pokazao koliko vrednuje svoje korisnike i koliko im je stalo do njih. Čak ni činjenica da Diablo 3 postoji već četiri godine, nije demotivirala ekipu iz Blizzarda da ne zaborave na svoje igrače.

Svjesni smo da EA izbacuje nove naslove svako malo, ali nemojmo zaboraviti da Blizzard iam u svom portfelju naslove poput Diablo III, World of Warcraft, Hearthstone i Starcraft II. Uz to aktivno rade i na Overwatchu koji ima velike šanse da postane hit.

Ne zaboravimo da je Blizzard nedavno zaposlio i ljude koji će raditi specifično na održavanju naslova poput Warcraft III i Starcraft. Što reći za kraj? Samo to da im dajemo veliki #respekt.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.