Dell Venue 7 i Venue 8 tableti na Intel Atom Clover Trail+ procesoru

Fotografija članka: Dell Venue 7 i Venue 8 tableti na Intel Atom Clover Trail+ procesoru

Novi Dell Venue 7 i Venue 8 tableti su s jedne strane zanimljivi po cijeni, a s druge strane rade na novom Intelovom Atom procesoru iz “Clover trail+” obitelji.

Oglas

Oba modela, Dell Venue 7 i Venue 8 tableti, rade na novom 2-jezgrenom Intel Atom Z2580 procesoru na 2,0 GHz. Prvi ima 7 inčni ekran a drugi 8 inčni, kao što to i njihov naziv sugerira. Oba rade na Android 4.2.2 operativnom sustavu, iako je u početku zamišljeno kako će raditi na Windows 8 OS-u.

Oba tableta, Dell Venue 7 i Venue 8, imaju HD ekran rezolucije 1280×800 točaka, 2 GB RAM-a, microSD memorijsko proširenje, te podržavaju WiFi i Bluetooth 4.0. Osnovna razlika je u veličini ekrana, kapacitetu Venue ima 16 GB, a Venue 8 ima 32 GB, te naravno i u cijeni.

Kako saznajemo, Dell je počeo s prodajom svojih novih Dell Venue 7 i Venue 8 tableta po osnovnoj cijeni od 150 odnosno 180 eura. U Americi je cijena ista, ali u dolarima.

Ako želite saznati više o Dell Venue 7 i Venue 8 tabletima, evo i službenih brošura:

Dell Venue 7 i Venue 8 tableti

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.