Dell Venue 11 Pro tablet s novim Intel Atom Z3795 procesorom

Fotografija članka: Dell Venue 11 Pro tablet s novim Intel Atom Z3795 procesorom

Prema najavama uskoro bi se u prodaji trebao pojaviti novi Dell Venue 11 Pro tablet, koji ima puno zanimljivih karakteristika koje bi vam se mogle svidjeti.

Oglas

Za početak, recimo kako radi na novom 4-jezgrenom Intel Atom Z3795 procesoru na 1,6 GHz (u turbo modu na 2,4 GHz). Dolazi iz nove “Bay Trail” obitelji i ima integriranu Inte HD grafiku. Važno je spomenuti kako je novi Atom procesor osjetno superiorniji (bolji) od procesora koji je imao stariji Dell Venue 11 Pro tablet.

Uređaj dolazi s Windows 8.1 64- bitnom operativnom sustavum, ima 2 GB RAM-a i 64 GB prostora za pohranu podataka. Ekran je 10,8 inčni i Full HD rezolucije od 1920×1080 točaka. Inače pojavit će se dvije inačice na tržištu – s podrškom za Wi-Fi i Wi-Fi + 3G.

Zanimljivo je kako je Dell Venue 11 Pro tablet već dostupan na švicarskom tržištu. U ostatku Europe se očekuje krajem mjeseca po cijeni od 496 eura (Wi-Fi), odnosno 560 eura (Wi-Fi + 3G). treba spomenuti kako će se uz tablet pojaviti i pregršt dodataka, među kojima je i odlična tipkovnica, tako da ćete dobiti pravi “radni stroj”.

Dell Venue 11 Pro tablet s novim Intel Atom Z3795 procesorom

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.