Dell Storage PS4210 i PS5210 za pohranu podataku olakšavaju poslovanje

Fotografija članka: Dell Storage PS4210 i PS5210 za pohranu podataku olakšavaju poslovanje

Prošireni Dell Storage portfelj uključuje Dell Storage PS4210, PS5210 i druge nove uređaje za pohranu koji drastično smanjuju ulaznu cijenu za all-flash pohranu, novu generaciju pohrane za SMB korisnike, te za prvu Dellovu seriju web optimiziranih, hiper-konvergentnih uređaja.

Oglas

Dellova nova napredna rješenja uključuju novu Dell PowerEdge FX konvergentnu arhitekturu koja omogućuje optimalnu modularnost i skalabilnost; novu Dell Storage SC4020 Entry-Level All-Flash konfiguraciju koja pruža vrhunske performanse u hardveru za grupiranje all-flash sustava za pohranu podataka (all-flash storage array) nižeg cjenovnog razreda; novu seriju Dell Storage PS5210 za znatno poboljšane performanse aplikacije i mogućnosti povezivanja za male i srednje velike korisnike; te seriju Dell XC Web-scale Converged Appliances za integrirano korištenje informacijskih tehnologija i enterprise sustave za skladištenje podataka.

Računarstvo u oblaku, mobilnost, big data, internet i softverski definiran IT čine nove IT aplikacije te tipove radnog opterećenja sve relevantnijima za tvrtke koje posluju s tradicionalnim IT procesima, ujedno naglašavajući potrebu za IT rješenjima koja optimiziraju razlike između tradicionalnih i novih aplikacija. Dell je također projektirao novu tehnologiju namijenjenu rješavanju zahtjeva tradicionalnih i novih procesa IT aplikacija.

„Nova rješenja predstavljaju Dellovu predanost pomaganju korisnicima da se pripreme za softverski definirane podatkovne centre te uistinu optimiziraju svoja okruženja kako bi zadovoljili specifične potrebe radnog opterećenja“, rekao je Marius Haas, Dellov komercijalni direktor i predsjednik segmenta enterprise rješenja.

Dell PowerEdge FX: Revolucionarna konvergentna arhitektura premošćuje jaz između tradicionalnog i novog IT-ja

Korisnici moraju odabrati između raznih mogućnosti sistemskih arhitektura, uključujući najbolji hardver i trenutne konvergirane infrastrukture kao baze operacija svojih podatkovnih centara. Nova generacija arhitekture Dell PowerEdge FX predstavlja Dellov revolucionarni pristup konvergentnoj infrastrukturi s jednom zajedničkom modularnom i skalabilnom platformom sa serverskim sustavom za pohranu podataka i integriranom mrežom kako bi korisnicima pomogli da bolje upravljaju infrastrukturom i budžetiraju te odgovorili na buduće poslovne potrebe.

Nova generacija PowerEdge FX arhitekture dolazi u 2U obliku sa šest novih PowerEdge servera, sustavima za pohranu i mrežnim šinama kako bi stali u FX2 šasiju te podržali promjenjiva opterećenja.

Dell nastavlja redefinirati ekonomičnost pohrane za poduzeća, smanjujući troškove za all-flash pohranu

Dell je prvi uveo all-flash pohranu za poduzeća po cijeni tradicionalnih HDD rješenja, a sada najavljuje  novu seriju konfiguracija Dell Storage SC all-flash hardvera za grupiranje diskova za 20.000 eura, što je jedno od najpovoljnijih rješenja za all-flash pohranu za poduzeća. Nudeći ekonomičnu polaznu točku za flash performanse za podršku zahtjevnim aplikacijama, konfiguracija Dell Storage SC4020 Entry-Level All-Flash nudi značajno poboljšanje performansi u odnosu na rješenja s klasičnim diskovima.

Korisnici koji traže još bolje performanse mogu proširiti ovo rješenje kako bi kreirali Flash-Optimised Solution s Dellovim inteligentnim softverom za grupiranje podataka čime će odgovoriti na buduće potrebe rasta i performansi. Dell SC4020 Entry-Level All-Flash i Flash-Optimised Solutions nude all-flash pohranu s mogućnošću daljnjeg optimiziranja troškova jednostavnim dodavanjem jednog ili više tipova klasičnih diskova na isti hardver za grupiranje fizičkih diskova.

Drugu godinu zaredom, Dell je izabran kao najbolji izbor za ugradnju enterprise flash/SSD diskova, prema neovisnom istraživanju SSG-NOW koje je uključilo više od 300 IT lidera u listopadu 2014. godine.

Novi Dell Storage PS Series Arrays za manje korisnike s do šest puta boljim performansama

Serija enterprise spremnika za diskove za pohranu podataka Dell Storage PS4210 ima poboljšane performanse i napredne opcije povezivanja za ulazni model sustava za pohranu podataka i kritična opterećenja. Ona predstavlja uvođenje hibridnog modela (flash i HDD) u Dellov portfelj ulaznih modela serije PS, idealne za manje do srednje virtualizirane podatkovne centre i udaljene urede. PS4210 hardver za grupiranje diskova dizajniran je kako bi bio potpuno kompatibilan i operabilan sa svim prethodnim Dell EqualLogic PS Series hardverom za grupiranje diskova, što je pomoglo Dellu da zauzme prvo mjesto na iSCSI , globalnoj ljestvici distributera arraya.

Dellovi novi 10 Gbe sustavi za grupiranje diskova nude enterprise mogućnosti u pet modela koji imaju još jači kontroler sa dvostrukom cash (privremenom) memorijom, dva puta više portova i do šest puta povećanim performansama s novim hibridnim sustavima za grupiranje diskova u usporedbi sa prijašnjim sustavima.

Prema izvještaju , tijekom petogodišnjeg razdoblja Dellova PS serija ima najniži trošak vlasništva (TCO) za male i velike konfiguracije pohrane podataka, koštajući do 58 posto manje u usporedbi s ostalim vodećim distributerima pohrane podataka.

Dostupnost

PowerEdge FX arhitektura uključujući i PowerEdge FX2 šasiju s početnim setom šina (FC630, FM120x4) bit će dostupna u prosincu 2014.
PowerEdge FX arhitektura šina uključujući i FD332, FN IOA, FC430, FC830 bit će dostupni u prvoj polovici 2015.
Dell Storage SC4020 Entry-Level All-Flash konfiguracija će biti dostupna početkom 2015. godine.
Dell Storage PS4210 serija je dostupna već danas diljem svijeta.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.