Dell SonicWALL E10800 dobio ocjenu ‘recommended’ u NSS Labs testiranju

Fotografija članka: Dell SonicWALL E10800 dobio ocjenu ‘recommended’ u NSS Labs testiranju

Već 4. godinu za redom Dell osvaja ocjenu Recommended u ovoj kategoriji. Njihov Dell SonicWALL SuperMassive E10800 dobiv pokazao je najvišu ocjenu sigurnosne učinkovitosti u industriji, te blokirao 98,83% napada tijekom kontinuiranog testiranja.

Oglas

je izvijestio da je četvrtu godinu zaredom dobio ocjenu Recommended u testiranju . NSS Labs jedan je od najutjecajnijih neovisnih procjenitelja validacije koji pomaže IT administratorima u odabiru proizvoda koji pružaju najbolju zaštitu u poslovnoj klasi kako bi zaštitili svoje mreže. Iako mnogi drugi proizvođači ulaze, ali i ispadaju iz NSS Labs Recommended kvadranta, Dell Security je jedan od samo tri koji su dobili preporuku četiri godine zaredom.

Ova ocjena naglašava sposobnost Dell Securityja da opskrbi korisnike provjerenim rješenjima kako bi učinkovito odgovorili na napade cyber kriminalaca, ali i druge sigurnosne prijetnje. Također, ona potvrđuje da je iznimno visoko kvalitetan i prilagodljiv SuperMassive E10800 prava sigurnosna platforma za udovoljavanje zahtjevima sigurnosti podataka i kapaciteta najvećih podatkovnih centara. Plasman u Recommended kvadrantu je najviša ocjena koju dodjeljuje NSS Labs. Temeljen na posebnoj metodologiji, program je jedan od najopsežnijih testova nove generacije vatrozida.

Da bi ostvario ocjenu Recommended, SonicWALL SuperMassive E10800 NGFW:
•    dobio je jednu od najviših ocjena sigurnosne učinkovitosti u industriji, s rezultatima od 100 posto u stabilnosti i pouzdanosti, vatrozidu, kontroli aplikacija te testovima identiteta
•    blokirao je 98,83 posto napada tijekom testiranja uživo
•    pokazao je 100-postotnu učinkovitost u rješavanju naprednih napada, skrivanja određenih poteza te fragmentiranih tehnika
•    demonstrirao je visoke performanse s 10,461 Gbps zaštitom od prijetnji

Dell SonicWALL SuperMassive E10000 Next-Generation Firewall Series osigurava učinkovit vatrozid, prevenciju napada te duboku zaštitu skaliranu za najveće mreže i multi-gigabit brzine, bez potrebe upravljanja s više uređaja. Uz to, on koristi Dellov patentirani uređaj Reassembly-Free Packet Inspection® kako bi detektirao i spriječio napredne tehnike napada koje se koriste u prikrivanju tradicionalnih tehnika napada na svim slojevima mrežnog snopa. Rješenje jednostavno skenira svaki byte dolaznog i odlaznog prometa, neovisno o portu i protokolu, te pruža punu inspekciju sadržaja u običnom tekstu te SSL šifriranog prometa.

Dell SonicWALL-ov IPS doprinosi sigurnosnim značajkama s naprednim prepoznavanjem konteksta koji uključuje geo-lokacijsku vidljivost, identifikaciju korisnika te identifikaciju aplikacija. Dell SonicWALL vatrozidi nove generacije također nude inspekciju i identifikaciju dokumenata i sadržaja te mogu skenirati posebno odabrani sadržaj od strane administratora, poput primjerice broja kreditne kartice.

Cilj našeg testiranja je pružiti organizacijama pouzdane podatke koji su im potrebni kako bi donijeli odluke o sigurnosnim rješenjima kojima će zaštititi svoje mreže. Dell Security je redovito prijavljivao Dell SonicWALL SuperMassive E10800 za testiranja, a dobivši ocjenu Recommended četiri godine zaredom dokazuje svoju učinkovitost protiv svih tehnika napada.
– Mike Spanbauer, potpredsjednik zaštite, Test & Advisory, NSS Labs
Stjecanje prestižne ocjene Recommended četvrtu godinu zaredom, veliko je priznanje za inovaciju i liderstvo u industriji koju Dell Security ne da je samo postigao, već i uspijeva zadržavati. Našim klijentima pružamo najbolje alate u industriji kako bi zaštitili svoje mreže, a nova generacija vatrozida Dell SonicWall SuperMassive E10800, jedno je od najskalabilnijih i najučinkovitijih rješenja u industriji, istovremeno osiguravajući sigurnost mreža, prevenciju od napada te održavajući performanse mreže. Ovaj proizvod predstavlja godine istraživanja i razvoja. Čast nam je i vrlo smo sretni što je ovo priznanje dobiveno još jednom. Ono potvrđuje vrijednost koju pružamo našim klijentima i partnerima, te pomaže organizacijama da ostvare sigurnosne strategije koje odgovaraju na najnovije prijetnje i izazove.
– Curtis Hutcheson, glavni direktor, Dell Security
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.