Dell S2318NX, S2418NX i S2718NX – tri mušketira među IPS HDR monitorima

Fotografija članka: Dell S2318NX, S2418NX i S2718NX – tri mušketira među IPS HDR monitorima

Vodeći svjetski proizvođač monitora najavio je svoja tri nova modela koji imaju “Dell HDR” i IPS panele, te kažu kako će biti cjenovno povoljni.

Oglas

Kako se ne radi o onoj najvišoj klasi monitora Dell S2318NX, S2418NX i S2718NX monitori imaju nešto što su u kompaniji nazvali “Dell HDR”, a ne onaj pravi “real HDR”. Bez obzira na to, kada se prikazuje HDR10 sadržaj prikaz na ekranu bi trebao biti sa osjetno življim bojama.

Sva tri monitora imaju FHD rezoluciju od 1920 x 1080 točaka i rade na 60 Hz. Dell 2718NX jedini je od ove trojice koji dolazi s podrškom za AMD FreeSync, te osvježavanjem ekrana od 40 do 75 Hz. Sva tri imaju kontrast 1000:1, odziv ekrana im je 6 ms (grey-to-grey), te pokrivaju 99% sRGB palete boja.

Isto tako, zgodno je što imaju i takozvano “flicker-free” pozadinsko osvjetljenje, kao i Low Blue Light filter koji smanjuje emitiranje prevelike (i štetne) količine plave boje, a samim tim i zamor očiju.

Što se tiče povezivosti, monitori imaju VGA i HDMI video izlaze, kao i 3,5 milimetarski ulaz za slušalice. Također ih krasi i poseban dizajn s vrlo tankim rubovima oko ekrana, što možete vidjeti i na naslovnoj slici. Nećemo zaboraviti spomenuti i Waves Maxx Audio zvučnike koje će dobiti modeli s oznakom “HX”.

Za sada su cijene i dostupnost nepoznati, ali kažu kako će se vrlo brzo pojaviti u prodaji.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.