Dell Roadshow CEE 2013 – kompanija predstavila nove smjernice poslovanja

Fotografija članka: Dell Roadshow CEE 2013 – kompanija predstavila nove smjernice poslovanja

U zagrebačkom Golf & Country Clubu Dell je u okviru Dell Roadshow CEE 2013 konferencije predstavio novu poslovnu politiku, kao i nove proizvode koji će se pojaviti i na našem tržištu.

Oglas

Nakon uvodnog govora Filipe Petrović (Marketing Manager for Adriatic and Bulgaria), prvo je predavanje na Dell Roadshow CEE 2013 konferenciji održala Anja Monrad, glavna izvršna direktorica za srednju i istočnu Europu. Govorila je o strategiji Della te planovima za budućnost nakon privatizacije kompanije. Monrad je rekla kako će sada kao privatna kompanija još više biti orijentirana prema korisnicima. U samoj se kompaniji nije puno toga promijenilo na području samog vodstva, strategije i financija. S obzirom na promjenu samog tržišta i Dell će se orijentirati na tehnološke inovacije i rješenja koja će korisnicima ponuditi po povoljnim cijenama, uz osjetno bolju podršku korisnicima s obzirom da su sada u potpunosti privatna kompanija, rekla je Monrad. Korisnici bi trebali imati bolju podršku u enterprise poslovnim rješenjima i serverima, a očekuju se i brojni novi proizvodi (stolna i prijenosna računala, tableti), te žirenje na nova tržišta.

O aktivnostma kompanije u regiji na Dell Roadshow CEE 2013 konferenciji govorio je Dragos Mateescu, izvršni direktor Della za južnu i istočnu Europu. Spomenuo je kako se tržište osjetno promijenilo i kako se Dell kao kompanija tome prilagođava. Samo u cloud će se do 2020. godine uložiti više od 241 milijardu američkih dolara. Samo upravljanje podacima će se u istom razdoblju povećati čak 50 puta.

Predavanje na temu Intel – Next Generation Solutions for Client Devices, Workstations and Servers in Business Environment održao je Intelovac Robert Golubeff (Intel Central Eastern European Region), dok je o novitetima u Window 8.1 operativnom sustavu govorio je Dobrica Pavlinušić (Microsoft – Does the 1 in Windows 8.1 really matter? Ecosystem of Windows 8 devices and scenarios for their use).

Dell Roadshow CEE 2013 – kompanija predstavila nove smjernice poslovanja

U drugom dijelu Dell Roadshow CEE 2013 konferencije, a koja je podijeljena na konzumerski i komercijalni dio, Dell je sudionicima predstavio i svoj portfelj najnovijih proizvoda i rješenja temeljenih na Intel tehnologijama, a mnoge od njih smo mogli i sami isprobati.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.