Dell ProSupport Plus usluga za računala i tablete dostupna u Hrvatskoj

Fotografija članka: Dell ProSupport Plus usluga za računala i tablete dostupna u Hrvatskoj

Dobre vijesti stižu iz Della – njihov poznati ProSupport Plus za osobna računala i tablete jedina je sveobuhvatna usluga podrške koja obuhvaća prioritetan pristup stručnoj podršci, popravak slučajne štete te proaktivno i prediktivno praćenje za automatsku prevenciju i rješavanje problema. Od sada je dostupna i u Hrvatskoj!

Oglas

je najavio proširenje dostupnosti usluge ProSupport Plus za osobna računala i tablete koja je sada dostupna u Hrvatskoj i 32 dodatne zemlje diljem Europe, Bliskog istoka, Afrike i Azije. Kroz SupportAssist tehnologiju, Dell je prva i jedina kompanija u industriji koja nudi proaktivnu i prediktivnu automatiziranu podršku za prevenciju i rješavanje problema za sustave krajnjih korisnika. Kompletno rješenje podrške dizajnirano je tako da osigura maksimalnu podršku uz minimalan napor korisnika.

Dell ProSupport Plus sprječava probleme prije no što se oni dogode te ih brzo rješava kada se dogode, kombinirajući sve što korisnici i partneri trebaju u jednoj ponudi koja uključuje:
•    24×7 pristup ProSupport inženjerima s iznimnom stručnošću u segmentu hardvera i softvera
•    Proaktivnu i prediktivnu automatiziranu podršku koju omogućuje tehnologija praćenja
•    Samoposlužno upravljanje putem portala, mobilne aplikacije ili API-ja
•    Usluga vrijedi za padove, izlijevanje tekućine ili električne kvarove za zaštitu hardvera
•    Zadržavanje tvrdog diska nakon zamjene radi osiguranja kontrole podataka
•    Technical Account Manager koji služi kao ključna točka odgovornosti te izdaje mjesečne izvještaje korisnicima s 1.000 ili vise ProSupport Plus sustava

Proširenje usluge ProSupport Plus dostupno je za Dell Latitude, OptiPlex, Precision, Vostro, XPS, Venue te Chromebook proizvode u sljedećim zemljama Europe, Bliskog istoka i Afrike: Alžir, Angola, Bahrein, Bocvana, Bugarska, Obala Bjelokosti, Hrvatska, Estonija, Etiopija, Gana, Mađarska, Island, Irak, Jordan, Kenija, Kuvajt, Latvija, Libija, Litva, Mozambik, Namibija, Nigerija, Oman, Katar, Rumunjska, Saudijska Arabija, Slovenija, Tanzanija, Tunis, Uganda te Ujedinjen Arapski Emirati. Također, usluga je dostupna i u sljedećim azijskim zemljama: Brunej, Indonezija, Novi Zeland i Filipini.

Dell je značajno unaprijedio model automatizirane proaktivne i prediktivne podrške za sustave krajnjih korisnika. ProSupport Plus je najbrže rastuća usluga u povijesti Della. Korisnici i partneri jasno vide vrijednost ne samo u tome da se problemi riješe brže, već i u tome da se spriječi da se oni uopće i dogode. Vrlo smo zadovolji što možemo ponuditi ovakvu uslugu i njenu tehnologiju u više zemalja diljem svijeta.
– Doug Schmitt, potpredsjednik i glavni direktor Dellovog Global Support & Deployment odjela

Za više informacija posjetite .

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.