Dell Premium Support usluga za osobna računala dostupna u dodatnih 110 zemalja

Fotografija članka: Dell Premium Support usluga za osobna računala dostupna u dodatnih 110 zemalja

Dell Premium Support prva je usluga u industriji koja pruža 24×7 stručnu tehničku podršku, dolazak tehničara nakon udaljene dijagnostike, podršku za hardver i softver te proaktivnu automatiziranu podršku, a koja je osjetno efikasnija.

Oglas

je najavio dostupnost usluge za korisnike osobnih računala koja značajno poboljšava korisničko iskustvo kroz pojednostavljenu podršku. Dosad dostupna u SAD-u i Kanadi, usluga je sada dostupna i u 110 dodatnih zemalja, Azije i Pacifika, Europe, Bliskog Istoka, Afrike i Latinske Amerike. Premium Support pruža 24×7 stručnu tehničku podršku, dolazak tehničara nakon udaljene dijagnostike, te proaktivnu automatiziranu podršku korisnicima osobnih računala i tableta.

Premium Support usluga koju pokreće Dellova inovativna, tehnologija, automatski prepoznaje hardverske i softverske probleme te proaktivno upozorava korisnike kada se problemi pojave. SupportAssist također omogućuje Dellovim tehničarima da stupe u kontakt s korisnicima te počnu rješavati problem, često prije nego što korisnici uopće znaju da ga imaju.

Dell Premium Support – ključne značajke

Premium Support usluga osmišljena je kako bi odgovorila na sve potrebe današnjih korisnika te značajno smanjila vrijeme potrebno za rješavanje najčešćih hardverskih problema s 59 posto manje koraka u procesu podrške te 86 posto manje vremena utrošenog na komunikaciju telefonom s korisničkom podrškom. Neke od ključnih značajki su:
•    24×7 online ili telefonska podrška
•    Podrška na licu mjesta unutar 1-2 radna dana
•    Proaktivno rješavanje problema koje je automatski prepoznala SupportAssist tehnologija
•    Sveobuhvatna softverska podrška i asistencija za predinstalirane programe (Microsoft Office, Explorer, Outlook, i druge)
•    Podrška i upute za povezivost mreže, postavke pisača, pohranu, instalaciju antivirusnog programa, nadogradnje operativnog sustava i drugo.

Kroz istraživanja koja smo proveli, naši korisnici su nam dali do znanja da su im najvažniji prioriteti kada govorimo o podršci pravovremena i učinkovita dostupnost usluge, obrazovano osoblje te pokrivenost problema vezanih uz hardver ili softver. S Premium Support uslugom omogućujemo korisnicima podršku naših stručnjaka 24×7, na način koji njima najbolje odgovara te podršku na licu mjesta kada im je potrebna. Mogu biti sigurni da će im Dellovi stručnjaci biti na raspolaganju gdje god u svijetu se oni nalazili.
– Doug Schmitt, potpredsjednik i generalni direktor Dellovog Global Support & Deployment odjela

Dostupnost

Premium Support usluga dostupna je u 109 zemalja za Dell Inspiron i Alienware sustave te u Japanu od svibnja. Premium Support za korisnike koji kupuju XPS sustave bit će dostupna od 12. Srpnja. Usluga će također biti u prodaji u određenim maloprodajnim trgovinama kasnije ove godine.

Za više informacija, posjetite .

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.