Dell PowerEdge VRTX server se koristi i u Caterham Formula 1 timu

Fotografija članka: Dell PowerEdge VRTX server se koristi i u Caterham Formula 1 timu

Korisnici iz različitih industrija širom svijeta sve više koriste PowerEdge VRTX, prvo integrirano IT rješenje dizajnirano specifično za uredska okruženja, pa čak i u Caterham Formula 1 timu.

Oglas

Potvrda kvalitete i inovativnosti su i brojne nagrade poput InfoWorld U.S.A.’s 2014 Technology of the Year Award, gdje je opisan kao “jedan od najinovativnije dizajniranih servera godine“, CRN’s 2013 Products of the Year, IT Pro’s Innovation Award u Velikoj Britaniji, Interop’s Best of Show Award – Special Prize u Japanu te još dvadesetak nagrada i pozitivnih recenzija širom svijeta.

Poboljšani PowerEdge VRTX donosi dodatne prednosti za korisnike
Dell je predstavio nove mogućnosti PowerEdge VRTX-a koje će dodatno povećati jednostavnost, učinkovitost i performanse u udaljenim ili manjim uredima ili podružnicama. Poboljšanja PowerEdge VRTX-a uključuju:
•    Dodatna razina zaštite podataka unutar šasije: za korisnike koji trebaju najvišu razinu dostupnosti i redundancije Dell sada nudi redundantni PowerEdge Raid Controller (PERC), koji omogućava prebacivanje na redundantni server unutar Dell PowerEdge VRTX kućišta.
•    Više serverskih čvorova (node): PowerEdge VRTX sada omogućava izbor serverskih čvorova – uključujući 4-socket PowerEdge M820 koji brže procesira radna opterećenja kao što su velike, pozadinske baze podataka, business intelligence, rudarenje podataka (data mining) i aplikacije za planiranje resursa u poduzeću (ERP), upravljanje dobavljačkim lancem (SCM) i  upravljanje odnosima s klijentima (CRM).
•    Poboljšano sistemsko upravljanje: Dijeljenjem uobičajenog dizajna, Chassis Management Controller (CMC) omogućava korisnicima PowerEdge VRTX-a da upravljaju lokalnim ili udaljenim VRTX sustavima pomoću poznatog alata za sistemsko upravljanje, jednako kao što to radi CMC u podatkovnom centru, zajedno s poboljšanjima u postavljanju, nadogradnji i održavanju konfiguracije servera i šasije.
•    Proširena potpora za virtualne desktope: Dell PowerEdge VRTX sada omogućava VDI u udaljenim uredima ili podružnicama osiguravajući podršku za opcijske GPGPU (general-purpose graphical processing units).

PowerEdge VRTX nudi jednostavnost, učinkovitost i raznovrsnost
Dizajniran kao kompaktna šasija koje integrira servere, pohranu podataka, umrežavanje i upravljanje, Dell PowerEdge VRTX omogućava korisnicima da unaprijede svoje IT sustave i postignu veću operativnu učinkovitost. Na primjer:

, tim Formule 1 sa sjedištem u Velikoj Britaniji trebao je kompaktno IT rješenje kojim se moglo upravljati s udaljenih lokacija. “Naša tvornica i tim smješteni su u Velikoj Britaniji, dok testiranja u aktivnom aerodinamičnom tunelu provodimo u Njemačkoj.  Imajući kritično mjesto u sustavu udaljeno stotinama kilometara potrebno nam je provjereno IT rješenje koje može upravljati svim našim integriranim serverima, pohranom podataka i mogućnostima umrežavanja. VRTX se dokazao kao izuzetno učinkovito rješenje za naše potrebe. Zbog toga što je virtualan, upravljanje sustavom radi se s udaljene lokacije i ne zahtjeva IT opremu na dodatnoj lokaciji. Vidimo puno potencijala za daljnju implementaciju VRTX-a.”

Nizozemska Cadac Group, specijalizirana za pružanje IT rješenja za stvaranje, upravljanje i dijeljenje digitalnih informacija o dizajnu, tražila je visoko skalabilno i integrirano rješenje koje će njihovom IT timu omogućiti dodatnu učinkovitost uz niže troškove te ojačati upravljanje odnosima s klijentima. “Ljepota Dell PowerEdge VRTX šasije je u tome što smo dobili potpuno rješenje za našu udaljenu lokaciju, uključujući server, pohranu podataka, umrežavanje i kabliranje,” rekao je Paul Smeets, član Uprave za tehnologiju Cadac Groupa. „Mogu ga doslovno uzeti u ruke, staviti u automobil i odvesti na drugu lokaciju.”

Za dodatne informacije posjetite .

Dell PowerEdge VRTX server se koristi i u Caterham Formula 1 timu

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.