Dell PowerEdge VRTX server od danas dostupan širom svijeta, pa i u Hrvatskoj

Fotografija članka: Dell PowerEdge VRTX server od danas dostupan širom svijeta, pa i u Hrvatskoj

Dell PowerEdge VRTX server je serversko rješenje za ured koje smanjuje kompleksnost, troškove i prostor potreban za različite informatičke uređaje i upravljačke alate. Od danas je dostupan širom svijeta.

Oglas

Prednosti Dell PowerEdge VRTX servera su kompaktnost koja smanjuje troškove vezane uz kupovinu više različitih uređaja, jednostavnost korištenja zahvaljujući jednom sučelju i jednoj konekciji, geografsko lociranje sustava (GeoView) kojom se poslovanje lako nadzire iz središnjice te mogućnost nadogradnje u skladu s rastom poslovanja. Namijenjen je manjim tvrtkama, podružnicama ili trgovinama.

Prema istraživanju Della i Intela, provedenom u prvoj polovici godine, male tvrtke očekuju rast poslovanja, a informatičku tehnologiju smatraju ključnom za razvoj poslovanja. Međutim, istraživanje je također pokazalo kako veći broj tvrtki koristi rješenja koja nisu dovoljno fleksibilna, skalabilna te ne omogućavaju rast i natjecanje s većim organizacijama.

Dell PowerEdge VRTX server 02

Želeći izaći u susret korisnicima, Dell je dizajnirao PowerEdge VRTX, prvo konvergentno rješenje za manja uredska okruženja koje korisnicima donosi:
•    veću jednostavnost: PowerEdge VRTX koristi do 86 posto manje kablova zbog toga što se serveri, storage, mrežna infrastruktura i upravljačke funkcije nalaze u jednom kućištu. Time ujedno eliminira kompleksnost infrastrukture, dodatne troškove i potrebu za dodatnim prostorom.
•    povećanu učinkovitost: korisnicima je dostupna nadogradnja na Dell OpenManage Essentials za PowerEdge VRTX koja uključuje sveobuhvatne, udaljene i agent-free mogućnosti upravljanja s geolokacijom koja štedi vrijeme i smanjuje mogućnost pogreške. S VRTX-om dolazi ugrađena i Dellova Chassis Management Controller (CMC) konzola za jedinstveno upravljanje serverom, sustavom za pohranu podataka i mrežnim komponentama.
•    veću vrijednost unaprijed konfiguriranim rješenjem: PowerEdge VRTX-om Dell je odgovorio na zahtjeve korisnika za unaprijed konfiguriranim naprednim poslovnim rješenjem koje se može nadograditi softverom i uslugama namijenjenima korisnicima u različitim industrijama.

James Moore, glavni softverski inženjer za procesne sustave i rješenja u Emersonu, globalnoj tehnološkoj kompaniji, izjavio je kako na postavljanju rješenja za virtualizaciju na nekoj od njihovih proizvodnih lokacija, informatički stručnjak provede oko 16 sati. S druge strane, korištenjem VRTX-a taj proces traje samo dva do tri sata.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.