Dell OptiPlex Wyse 5050 AIO Zero su manja, tanja i bolje optimizirana računala

Fotografija članka: Dell OptiPlex Wyse 5050 AIO Zero su manja, tanja i bolje optimizirana računala

Novi Dell OptiPlex Wyse 5050 AIO Zero klijent pruža visoku razinu sigurnosti i odlične performanse za VMware okruženja. Isto tako, nova su OptiPlex poslovna računala manja, brža i energetski učinkovitija.

Oglas

Neke od najznačajnijih novosti predstavljenih na konferenciji su novi portfelj OptiPlex komercijalnih računala te Wyse5050 AIO Zero klijent za VMware. Nova ponuda dizajnirana je kako bi povećala produktivnost zaposlenika pomažući im da jednostavno pristupe važnim poslovnim informacijama i aplikacijama. Također,  Dell Services ulaže u aplikacije i strategije za mobilne sustave kako bi korisnicima omogućio da budu mobilni, produktivni i učinkoviti.

“Sada određujemo budućnost osobnih računala i ulogu koju imaju u suvremenom poslovanju,” izjavio je Jeff Clarke, potpredsjednik segmenta Operations i predsjednik segmenta Client Solutions u Dellu. “Ulažemo u ovaj dio našeg poslovanja kao nikada do sada, donoseći inovacije na tržište i redefinirajući ulogu osobnih računala, neovisno radi li se o ultra mobilnom 2-u-1, tankom ili zero klijentu, ili stolnom računalu koje sada upravlja radnim opterećenjima za mobilnu radnu snagu koja zahtjeva robusno kolaboracijsko rješenje.”

Nova stolna računala Dell OptiPlex optimiziraju moderno radno mjesto

OptiPlex računala su najsigurnija komercijalna stolna računala na svijetu zahvaljujući vodećim sigurnosnim rješenjima iz Dell Data Protectiona,koja uključuju sveobuhvatnu enkripciju, naprednu autentifikaciju, zaštitu od malwarea te naprednu zaštitu od drugih sigurnosnih prijetnji. OptiPlex računala su ujedno i najlakše upravljiv portfelj komercijalnih stolnih računala na svijetu s Intel® Core™vPro™ tehnologijom i ClientCommand Suite te Dell ProSupport Plus iConfiguration&Deployment uslugama.

Nova OptiPlex linija donosi manja, tanja i energetski učinkovitija računala koja dolaze u nekoliko formi: Micro FormFactor, SmallFormFactor, Mini Tower i All-in-One.

Novosti u odnosu na prethodnu generaciju:
•    OptiPlex 7040 s 6. generacijom Intel Core vPro tehnologije procesora ima do 70 % bolje performanse u odnosu na pet godina stari sustav
•    Do dvostruko više memorije u usporedbi s prijašnjom generacijom proizvoda
•    Četiri puta veći kapacitet skladištenja podataka u odnosu na proizvode prethodnih generacija
•    OptiPlex 7040 SmallFormFactor troši do 63 % manje energije
•    OptiPlex 7040 SmallFormFactorradi do 32 % tiše

Novi portfelj uključuje:
•    OptiPlex7040: Stolno računalo Enterprise klase inovativnog i kompaktnog dizajna s dva tvrda diska, diskretnom grafikom te značajnim mogućnostima nadogradnje;
•    OptiPlex5040: Računalo s naprednim performansama i najvećom razinom sigurnosti u klasi;
•    OptiPlex3040: Računalo s najnižom ulaznom cijenom za komercijalno stolno računalo koje donose visoke performanse i sigurnost;
•    OptiPlex 24 7000 Series All-In-One (7440):Najsigurnije all-in-one računalo na svijetu tankog i elegantnog dizajna, s Full HD 23.8-inčni zaslonom i opcijskim 4K Ultra HD zaslonom;
•    OptiPlex22 3000 Series All-In-One (3240): All-in-one poslovno računalo s novim 21.5-inčnim Full HDzaslonom;

Wyse 5050 AIO Zero klijent: visoke performanse i elegantan dizajn

Dell Cloud Client-Computing pruža rješenja za virtualizaciju desktopa tvrtkama koje svojim zaposlenicima žele omogućiti sigurno korištenje aplikacija i podataka iz podatkovnog centra na vlastitom uređaju bez ugrožavanja produktivnosti. Prema IDC-u, Dell je bio zauzeo prvo mjesto na svijetu u 2014. godini u isporuci tankih klijenata i terminala, dok je u 2015. godini isporučio više tankih klijenata od bilo kojeg drugog proizvođača . Wyse 5050 AIO Zero klijent napravljen je za VMware okruženja te pruža robusnu sigurnost sa minimalnom mogućnošću za napade virusa i malwarea.
•    Visoke performanse i funkcionalnost: Wyse 5050 AIO imaFull HD 23.6-inčni zaslon. Uz snažnu PCoIP tehnologiju, nudi potpunu USB perifernu interoperabilnost, bogatu multimediju i podršku za 3D grafiku visoke rezolucije te napredne aplikacije poput CAD-a i obrade videa.
•    Jednostavno postavljanje i pokretanje:WyseZero klijenti podržavaju hands-off upravljanje i daljinsko upravljanje sWyseDevice Managerom, te također uključuju Dell BIOS podršku, dajući administrator mogućnost prilagođavanja hardverskih funkcionalnosti. AIO Zero klijent ima one cord dizajn i automatske postavke.
•    Elegantan dizajn: Wyse 5050 AIO temeljen je na popularnom Dell 24 monitoru – P2414H. Sa zero klijentom na stražnjoj strani monitora, te ugrađenim napajanjem, 5050 elegantno stoji na stolu. Ima šest USB ulaza, uključujući četiri sa strane šasije za jednostavan pristup, te rotirajuću bazu koja se može jednostavno odvojiti.

Dell je najavio je 9. verziju Dell WyseCloudClient Managera, upravljačku platformu temeljenu na cloudu, kojom se može upravljati tankim klijentima, mobilnim uređajima te mobilnim radnim okruženjima s jedne konzole. Na taj način jednostavnije je upravljati uređajima te kontrolirati više podružnica omogućavajući administratorima da organiziraju uređaje u grupe s više razina te delegiraju administraciju određenih grupa. Nova verzija Dell Wyse Cloud Client Managera poboljšava mogućnosti upravljanja  Android, Windows iOS platformama dodajući podršku za iOS9, Windows 10 i napredne funkcionalnosti za upravljanje aplikacijama.

Potpuno upravljana i automatizirana Enterprise Mobility rješenja

Dell Services spaja vodeću svjetsku tehnologiju i stručnost kako bi pomogao tvrtkama automatizirati i usmjeriti proces postavljanja i upravljanja krajnjim mobilnim uređajima, zajedno s ključnom infrastrukturom. Dell Mobility Services predstavljaju jedinstveno rješenje napravljeno na najboljoj tehnologiji koja osigurava sigurnost i upravljanje, kao i mogućnosti automatizacije, kako bi korisnicima pomogli da iskoriste svaku aplikaciju, drže svoje podatke sigurnima te dobiju bolju kontrolu nad aplikacijama, podacima i uređajima.

Dell Services je sada i sistem integrator za Usablenet, kompaniju koja pruža tehnološke IT usluge, usmjerenu na enterprise mobilnu strategiju i implementaciju. Dodajući mobilnu platformu Usableneta svojim rješenjima, Dellovi korisnici dobit će mogućnost pristupanja najboljim mobilnim stranicama, aplikacijama i specifičnim mobilnim rješenjima.

Dostupnost

Nove serije OptiPlex 7000, 5000 i Micro PC s Intel Unite softverom dostupne su od danas. SerijaOptiPlex 3000 dolazi na tržište u prosincu 2015. godine. Wyse 5050 AIO Zero klijent bit će dostupan u 2016. godine Deveta verzija CloudClient Manager bit će dostupna krajem 2015. godine.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.