Dell Inspiron Duo Netbook Tablet prodavat će se po 549$

Fotografija članka: Dell Inspiron Duo Netbook Tablet prodavat će se po 549$

Drugim riječima, u Dellu su se dosjetili kako na drugačiji ali isto tako inovativan način mogu pretvoriti netbook u tablet računalo. Ekran se jednostavno zarotira iz svog okvira i to je to, kao što možete vidjeti na slikama. Spomenuti ekran osjetljiv na dodir može prikazati rezoluciju od 1366×768 točaka, a pokreće ga Intel Atom N550 dvojezgreni procesor processor, ima 2GB RAM-a, Broadcomov grafički akcelerator za HD, tvrdi disk od 250GB (ili više), te Windows 7 Home Premium operativni sustav. Karakteristično za ovaj "hibridni" netbook je i Dellovo Duo Stage sučelje, koje je posebno dizajnirano za tablet način rada.

Ovaj zanimljivi prijenosnik "chiclet" tipkovnicu i 2 USB ulaza, a na tržištu će se pojaviti u više boja – crna, plava i crvena.

Iz Della javljaju kako će se Inspiron Duo na tržištu pojaviti u prvom tjednu prosinca, po cijeni višoj od koje se nagađalo (500$), a to je 549$. Koliko će se dobro prodavati, reći će sami kupci.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.