Dell Inspiron 5000 i 3000 – nove serije za obitelji i studente

Fotografija članka: Dell Inspiron 5000 i 3000 – nove serije za obitelji i studente

Svima bi dobro došlo prijenosno računalo koje može poslužiti svima u obitelji, kao što su nove serije Dell Inspiron 5000 i 3000.

Oglas

Na hrvatskom će tržištu od kraja svibnja biti dostupne nove serije prijenosnih računala Dell Inspiron 5000 s dijagonalama ekrana od 14, 15 i 17 inča te Dell Inspiron 3000 s opcijama od 14 i 15 inča. Ova prijenosna računala dizajnirana su kako bi korisnicima pružila širok raspon opcija poput snažnih Intelovih procesora 4. generacije, masivnih tvrdih diskova, touch ekrana s opcijom za 10 prstiju s Full HD rezolucijom. Nove mogućnosti koje će svakako dobro doći su i 20 GB prostora na Dropboxu i softver za prepoznavanje lica koji će dodatno povećati sigurnost korisnika.

Dell Inspiron 5000 i 3000 - nove serije za obitelji i studente

Dell Inspiron serije 5000: računalstvo sa stilom

Novi prijenosnici Inspiron 14, 15 i 17 serije 5000 donose korisne opcije poput Full HD touch zaslona na 15 i 17-inčnim laptopima. Zaslon je smješten unutar atraktivnog poklopca od četkanog aluminija, a kapacitet za rad s 10 prstiju olakšava skrolanje, zumiranje i rad na dokumentima ili korištenje društvenih medija.

Prijenosnike pokreću Intel Core prijenosnici 4. generacije koji pridonose dužem trajanju baterije, a tu je i opcijska diskretna grafika uz AMD Radeon ili NVIDIA GeForce grafičke procesore. Za one koji se nakon napornog dana žele opustiti uz računalne igre, prijenosnici su opremljeni Waves MaxxAudiom za bogato audio iskustvo.

Dodavanjem 20 GB prostora na Dropboxu omogućit će korisnicima da jednostavno pristupe domaćoj zadaći ili drugim važnim dokumentima s različitih uređaja u bilo koje vrijeme i na svakom mjestu.

Nadamo se kako će se novi Dellovi prijenosnici uskoro pojaviti i u našoj redakciji na testu.

Dell Inspiron 5000 i 3000 - nove serije za obitelji i studente

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.