Dell Inspiron 15 Gaming i Alienware – nova računala za gaming ali i partnerstvo s ELEAGUE eSports

Fotografija članka: Dell Inspiron 15 Gaming i Alienware – nova računala za gaming ali i partnerstvo s ELEAGUE eSports

Kompanija je predstavila novi Dell Inspiron 15 Gaming s NVIDIA GTX 10 serijom grafike, a 4K i VR iskustvo dolazi s novim Alienware prijenosnicima na 7. generaciji Intel Core procesora i najsnažnijim NVIDIA grafikama. Isto tako, Dell je predstavio ELEAGUE kao službenog sponzora i ekskluzivnog ustupitelja hardvera osobnih računala, koji podržava Alienware.

Oglas

Dell i ELEAGUE

Dellova stručnost i prisutnost u računalnim igrama upravo je otišla u šestu brzinu s lansiranjem Alienware i Inspiron gaming sustava za sve tipove igrača. Dostupna od 5. siječnja u EMEA regiji, Dell uvodi Inspiron liniju za cjenovno osviještene igrače koji očekuju performanse koje traže današnje najpopularnije računalne igre.
Ovaj potez nadopunjuje ono što Dell već nudi s Alienwareovih 20 godina gaming izvrsnosti, pionira specijaliziranog u visokim performansama osobnih računala bez premca u svojem inženjeringu i inovacijama. Otkako se pridružio Dell obitelji prije 10 godina, Alienware je prerastao u vodeći gaming brend u svijetu donoseći inovacije te besprijekoran dizajn igračima koji traže prednost nad konkurencijom.

Dok Alienware nudi igračima visoke performanse i premium opremu, postoji još neodgovorena potreba za igraćim sustavima koji su cjenovno pristupačniji. Prepoznajući da ne igraju svi na isti način, nova Inspiron linija nudi bolji cjenovni raspon i sustave spremne za korištenje, odmah nakon kupovine. Najnoviji Inspiron 15 Gaming prijenosnik samo je uvod u ono što se može očekivati od Dellove Inspiron gaming linije. Dell se zalaže za ulaganje i rast svojeg gaming portfelja za cjenovno osviještene igrače.

Popularnost računalnih igara je na samom vrhuncu, pri čemu se predviđa da će samo tržište hardvera premašiti zaradu od 35 milijardi dolara do kraja 2018. godine, zahvaljujući uvođenju virtualne realnosti. Vrlo smo ponosni što možemo nastaviti ulagati u igrače diljem svijeta uvođenjem nove Inspiron linije te partnerstvom s ELEAGUE kako bismo podržali našu esports zajednicu, za koju se predviđa da će dostići 145 milijuna fanova u 2017. godini.
– Bryan deZayas, direktor Dell Gaminga

Dell Inspiron 15 Gaming

•    Dostupan sa sedmom generacijom Intel Quad Core procesora i NVIDIA’s Pascal grafikom, uključujući NVIDIA GeForce GTX 1050 i 1050Ti, koji osiguravaju oštre, detaljizirane slike, realistične sjene, teksture i efekte
•    Ekran visoke rezolucije pruža jasnoću, čak i jako osvijetljenom okruženju
•    Waves MaxxAudio Pro pruža audio kontrole koje daju najviše od prijenosnika, pružajući višestruku dimenzionalnost glazbe i videa
•    Dugotrajna 74-satna baterija zadržava korisnike u igri ili dugom gledanju videa bez potrebe punjenja

Dell Alienware: vrhunsko gaming iskustvo

•    Izgrađen za 4K gaming, virtualnu stvarnost te najžešće zahtjeve najnovijih računalnih igara, Alienware se izdvaja kao brend specijaliziran za gaming visokih performansi.
•    S novom, sedmom generacijom Gen Intel Core procesora, novom NVIDIA grafikom te dodatnom SSD tehnologijom, Alienware nudi sasvim nove performanse, što uključuje dodatne opcije za Alienware 13, 15 i 17 prijenosnike, uključujući opcionalne 99-satne baterije za Alienware 15 i 17 te do 10 sati dužeg rada baterije za Full HD ekran.

Dell ELEAGUE udružili snage kako bi osigurali novu razinu gaminga

Dell je predstavio novo partnerstvo s kako bi podržao njihovu viziju stvaranja visoko-kvalitetnih inovativnih esports turnira koji dosežu publiku kako putem televizora tako i putem online streaming platformi.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.