Dell EMC VxRail Appliances i VxRack System 1000 prvi u konvergentnoj infrastrukturi i vodeći u serverima

Fotografija članka: Dell EMC VxRail Appliances i VxRack System 1000 prvi u konvergentnoj infrastrukturi i vodeći u serverima

Novi VxRail uređaji i VxRack sustavi 1000 pogonjeni PowerEdge serverima donose niže cijene i najbolji VDI potpomognut grafičkim procesorom i poboljšanom ekonomijom rada flash memorije.

Oglas

Dell EMC najavio je proširivanje svog portfelja konvergentne infrastrukture integriranjem PowerEdge servera u VxRail Appliances i VxRack System 1000 hiper konvergentne infrastrukture (HCI). S računalnim i skladišnim dijelovima hiper konvergentnog sustava i jedinstvenom vezom s VMwareom, Dell EMC može inovirati brže i na taj način svojim korisnicima pružiti veću vrijednost.

Dobavljački lanac svjetske klase pruža kvalitetu, fleksibilnost i brzinu te Dell EMC može ponuditi cijene uz koje korisnici mogu iskoristiti prednosti HCI-ja. Korisnici sada mogu modernizirati svoj podatkovni centar uspostavljanjem partnerskog odnosa s jednim dobavljačem za HCI koji nudi sveobuhvatnu uslugu i podršku.

Novi VxRail uređaji s PowerEdge serverima

VxRail, jedina obitelj HCI uređaja specifično razvijenih i potpuno optimiziranih za VMware okruženja, sada imaju konfiguracije temeljene na PowerEdge serverima koje pokreću nove Intel Broadwell platforme, VMware vSphere i VMware VSAN tehnologije. Novi VxRail uređaji donose 40% bolje performanse procesora za istu cijenu, veću fleksibilnost i skalabilnost s više konfiguracija nego prije, all-flash nodove opremljene s dva puta više prostora za skladištenje podataka i novi  ulaz s tri noda uz 25% nižu cijenu.

VxRail uređaji rješavaju radna opterećenja uključujući:
•    Teška opterećenja za skladištenje podataka uključujući Big Data analitiku i Microsoft Exchange, koji mogu iskoristiti prednosti VxRail uređaja temeljenih na PowerEdge R730xd platformi koja ima vrlo guste nodove za skladištenje i posljednju generaciju Intelovih procesora koji osiguravaju visoke performanse procesiranja podataka.
•    Grafički teška opterećenja za virtualizaciju klijenta koja zahtijevaju povećane razine performansi koje se mogu pronaći u novim operativnim sustavima, uključujući Microsoft Windows 10, kao i aplikacije i grafički intenzivne CAD/CAM te aplikacije za istraživanje i razvoj. Navedene konfiguracije VxRail uređaja obuhvaćaju i ubrzanje grafičkog procesora za koje su zaslužni Nvidia i AMD, uključujući dvostruke konfiguracije NVIDIA Tesla M60 s NVIDIA Grid softverom.
•    Udaljeni uredi/podružnice mogu iskoristiti cjenovno povoljniju ulaznu opciju s tri noda, koja korisnicima omogućava da, uz povoljniju cijenu, započnu s uvođenjem novih hiper konvergentne infrastrukture i pojednostave upravljanje IT-jem na mnogobrojnim udaljenim lokacijama.

Korisnicima koji žele postići najvišu vrijednost rješenja za virtualizaciju klijenta enterprise klase u što kraćem vremenu, Dell EMC sada nudi nove konfiguracije  VxRail uređaja s VMware Horizonom. Rješenja su specifično optimizirana za virtualizaciju klijenta kako bi omogućila jednostavniju implementaciju i upravljanje virtualnim radnim prostorima. Ovo rješenje s podrškom VMwarea i NVIDIA-e, nudi fleksibilnost i visoke performanse koje mogu odgovoriti na različite potrebe te smanjuje vrijeme isporuke rješenja s nekoliko tjedana na nekoliko dana.

VxRack sustav 1000, jedini rackscale hiper konvergentni sustav s integriranim top-of-rack Spine-Lead mrežnim i SDN opcijama, idealan je izbor za manje podatkovne centre koji zahtijevaju enterprise razinu otpornosti, ali i mogućnost da se započne s manjim segmentom i jednostavno skalira. Sada temeljeni na PowerEdge R630 i R730xd serverima, ovi VxRack sustavi nude više kapaciteta i 40 posto bolje performanse procesora bez zauzimanja većeg prostora ili povećanja cijene.  S više od 20 novih konfiguracija korisnici imaju fleksibilnost dodavanja potrebnih konfiguracija u all-flash i hibridnim modelima prema svojim specifičnim potrebama.

Prednosti VxRack System all-flash konfiguracija uključuju:
•    Bolju all-flash ekonomiku koja nudi 2,5 puta više iskoristivog flash kapaciteta za sličnu cijenu, u usporedbi s prethodnim generacijama.
•    Ubrzanje aplikacija sa SanDisk DAS Cache brzinama skladištenja I/O operacija, istovremeno smanjujući vrijeme latencije. Rezultat su poboljšane performanse I/O-intenzivnih aplikacija poput Microsoft SQL OLTP.
•    Fleksibilnost konfiguracija korisnicima omogućava linearno skaliranje prema potrebama radnih opterećenja, dodajući potrebne konfiguracije nodova.

VxRack FLEX s nodovima temeljenima na PowerEdge serverima mogu se naručiti već danas i dostupni su od 4. kvartala 2016. VxRack SDDC s nodovima temeljenima na PowerEdge serverima s integriranim PowerEdge serverima moći će se naručiti u 4. kvartalu 2016. VxRail uređaje integrirane s PowerEdge serverima moguće je naručiti i bit će dostupni u 4. kvartalu 2016. u Sjevernoj Americi, a širom svijeta u 2017. godini. VxRail uređaji temeljeni na PowerEdge serverima s VMware Horizonom za virtualizaciju klijenta bit će dostupni u prosincu 2016.

Kao vodeća tvrtka na tržištu u konvergentnoj infrastrukturi, te uzevši u obzir činjenicu da je HCI najbrže rastući segment koji potiču korisnici koji moderniziraju podatkovne centre, Dell EMC je snažno usmjeren na širenje HCI portfelja kako bi ih učinio dostupnima korisnicima svih veličina. S portfeljem PowerEdge servera u VxRail uređajima i VxRack sustavima, korisnici dobivaju izuzetnu funkcionalnost i bolju ekonomiku kako bi koristili HCI za radna opterećenja, neovisno o tome nalaze li se u jezgri ili na rubu podatkovnog centra.
– Chad Sakac, predsjednik, Divizija konvergentnih platformi i rješenja u Dell EMC
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.