Dell EMC PowerEdge C6320p za bolje poslovanje u HPC radnim opterećenjima

Fotografija članka: Dell EMC PowerEdge C6320p za bolje poslovanje u HPC radnim opterećenjima

Dell EMC HPC System for Life Sciences sada uključuje Dell EMC PowerEdge C6320p server kako bi organizacijama pomogao da brže inoviraju. Tu su i Cycle Computing softver i usluge za bolje upravljanje oblakom i HPC radnim opterećenjima, te nove grafičke kartice NVIDIA Tesla i Pascal za deep learning, analizu podataka i HPC.

Oglas

Dell EMC najavio je proširenje portfelja u računarstvu visokih performansi (HPC) kroz nove sustave oblaka, softvera i sustava, nastavljajući se fokusirati na HPC za poduzeća svih veličina, optimizirajući inovacije HPC tehnologije te unapređujući HPC zajednicu.

Usmjeravanje HPC-a prema mainstream poduzećima

Kao globalni lider u HPC-u, Dell EMC nastavlja pružati HPC usluge prema mainstream poduzećima, najavljujući:
•     koji će biti dostupan s PowerEdge C6320p serverima s Intel® Xeon Phi™ procesorom u prvom kvartalu iduće godine. To ubrzava rezultate za bioinformatičke centre za identifikaciju tretmana u klinički relevantnim rokovima uz zaštitu povjerljivih podataka.
•    Nove usluge oblaka poput , omogućuju upravljanje oblakom te spajanje na tri najveća pružatelja javnog oblaka, uključujući Azure, AWS i Google. To omogućuje poduzećima svih veličina još učinkovitije iskoriste svoje sustave dok neprimjetno pruža pristup golemim sredstvima javnog oblaka koje zahtijeva HPC.
•    Dell EMC nudi korisnicima kako bi pomogao pojednostavniti instalaciju, upravljanje i održavanje HPC sustava. Intel® HPC Orchestrator, utemeljen na OpenHPC-u, može pomoći bržem ostvarivanju rezultata i vrijednosti na korisničkim HPC sustavima.

Globalno tržište HPC-a procjenjuje se na više od 30 milijardi dolara u 2016. godini za sve proizvode i usluge, uključujući servere, softvere, pohranu, oblak te druge kategorije, s očekivanim nastavkom rasta od 5,2 posto kumulativne godišnje stope rasta do 2020. godine. Zahvaljujući spajanju s EMC-om, Dell će zadržati vodeću poziciju u ukupnom udjelu HPC prihoda u 2017. godini.
– Addison Snell, predsjednik Uprave Intersect360 Research

Optimiziran HPC portfelj za performanse i učinkovitost

Dell EMC, kao globalni lider u isporuci servera, enterprise pohrani i konvergiranih sustava nudi robusni portfelj optimiziran za HPC, pri čemu je sve dostupno na jednom mjestu. Novi primjeri inovativne HPC tehnologije uključuju:

•    Dell EMC PowerEdge i servere dostupne s akceleratorima, dizajniranima da poboljšaju protok informacija te uštede novac za HPC i hiperskalirane podatkovne centre, unapređujući intenzivne aplikacije za deep learning i aplicirajući tehnike umjetne inteligencije koje potiču napredak u znanosti.
•    Sveučilište u Pisi koristi servere, s NVIDIA Tesla P100 akceleratorima i NVIDIA Deep Learning GPU Training System (DIGITS), za deep learning DNA sekvencioniranja.

Dell EMC može probiti barijere podatkovno usmjerenih HPC sustava i upravljanja kroz nova i raznolika opterećenja usklađena s velikim podacima i oblakom. Surađujemo s HPC zajednicom, uključujući naše korisnike, kako bismo unaprijedili i optimizirali HPC inovacije, istovremeno čineći ove mogućnosti lako dostupnima za organizacije svih veličina.
– Jim Ganthier, stariji potpredsjednik, Validated Solutions & HPC Organization, Dell EMC
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.