Dell EMC Channel Partner Program može će poboljšati vaše poslovanje

Fotografija članka: Dell EMC Channel Partner Program može će poboljšati vaše poslovanje

Dell EMC Partner Program razvijen je u suradnji s Dell EMC partnerima, usklađujući najbolje od naslijeđenih programa, osigurava nesmetan nastavak rada i zaštitu ulaganja Channel Partnera, te pruža unosne  rabate.

Oglas

Dell EMC najavio je novi Dell EMC Partner Program koji će postati aktivan od veljače 2017. Izrađen u suradnji s partnerima, Dell EMC Partner Program omogućit će partnerima dosad neviđene poslovne mogućnosti. Osmišljen na tri temeljna načela—da bude jednostavan, predvidljiv i profitabilan – novi program će omogućiti partnerima dovoljno prilika, poslovnu sigurnost i primjerenu profitabilnost, neovisno o programu.

U prosincu 2016., Dell EMC će objaviti razine pragova za partnere, pružajući punih šest mjeseci za usklađivanje s novim kriterijima. Programske razine, razvijene da podignu Dell EMC partnere iznad konkurencije i postave jasan put za razvoj, uključivat će Gold, Platinum i Titanium, kao i ekskluzivnu Titanium Black partnersku razinu. Razine su usklađene s ključnim poslovnim modelima partnera, omogućujući fleksibilnost kako bi se zadovoljile potrebe kupaca. Prednosti uključuju značajan popust za partnere koji pokreću novi posao, nude usluge ili prodaju puni portfelj te nude portfelj ekskluzivno.

Novi Dell EMC Partner Program ujedinit će dva velika programa u jedan, koji će omogućiti našim partnerima da unaprijede svoje poslovanje, Rast partnerskog kanala koji Dell EMC sada doživljava je izvrsna ilustracija zajedničkog uspjeha do danas, a novi program je izrađen s namjerom da nastavi taj zamah. Naši partneri su željeli program bez nepoznanica, a ovaj program im nudi transparentnost dok istovremeno osigurava predvidljivost i profitabilnost.  Mogućnosti za izvrsne rezultate s ovim programom i Dell EMC-om su velike. Naš cilj je da potičemo i razvijamo ovu sjajnu i moćnu partnersku zajednicu.
– John Byrne, predsjednik Global Channel Dell EMC

Ovaj ekspanzivan program će obuhvatiti čitav Dell EMC sustav partnera, uključujući i Solution Providers, Cloud Service Providers, Global Alliances, OEM Solutions partnere i distribuciju te “Powered by Dell EMC” brand program.

Ustrajanje na predanosti da se program učini predvidljivim i brzo profitabilnim za partnere, Dell EMC je prethodno najavio Dell EMC putem Line of Business Incumbency Program for Storage, koji omogućuje partnerima da zaštite svoje investicije s instaliranim bazama, ali i prošire načine usluživanja kupaca zainteresiranih za čitav Dell EMC portfelj. Dell EMC je proširio i Dell FastTrack program za sudionike EMC Business Partner Programa (BPP) te unaprijedio mnoge Dell strateške partnere u EMC BPP. Ovo je omogućilo partnerima Della i EMC-a da odmah počnu prodavati čitav portfelj Dell EMC rješenja te ostvare različite pogodnosti.

Ključne pogodnosti programa:
•    Snaga ujedinjenosti: S jednim centraliziranim modelom, Dell EMC Partner Program nudi partnerima najbolje od prijašnjih programa te mnoge novosti
•    Poboljšani procesi: Jedan partnerski portal s jednim upisivanjem, jednokratnom registracijom i jednim Line of Business Incumbency Program for Storage
•    Pojednostavljeni trening i usklađenost: Partneri prolaze isti trening kao i prodajni timovi
•    Transparentnost: Godišnji program strategije s polugodišnjim nadzorom usklađenosti
•    Predvidljivi i tržišno usklađeni pragovi i ciljevi: Partneri će dobiti razine pragova u prosincu 2016.
•    Profitabilnost: Nagrade usmjerene na novo poslovanje i usluge, nove poslove i usluge, te prodaju čitavog portfelja

Dell EMC Partner Program bit će dostupan od veljače 2017. godine.  Više detalja bit će poznato u narednim mjesecima.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.