Dell Data Protection | Endpoint Security Suite Enterprise – još sigurnija poslovna računala

Fotografija članka: Dell Data Protection | Endpoint Security Suite Enterprise – još sigurnija poslovna računala

Nova BIOS verifikacija i naprednija tehnologija zaštite, Dell Data Protection | Endpoint Security Suite Enterprise, omogućuju Dellovim računalima još bolju sigurnost u svakodnevnom radu i  poslovanju.

Oglas

Dell je predstavio Dell Data Protection | Endpoint Security Suite Enterprise koji integrira Cylance tehnologiju te koristi umjetnu inteligenciju kako bi proaktivno spriječio prijetnje i malware programe. Kao dodatak ovom rješenju, Dell je predstavio i novo post-boot BIOS verifikacijsko rješenje za poslovna računala, koje osigurava računala od malware programa tijekom procesa pokretanja sustava. Post-boot BIOS verifikacijsko rješenje integrirano biti će u Dell poslovna računala s kupnjom Dell Data Protection | Endpoint Security Suite Enterprise licencom.

Nova BIOS verifikacija koristi sigurno cloud okruženje za usporedbu i testiranje pojedinačnih BIOS slika naspram službenih mjerenja koja su provedena u Dell BIOS laboratoriju. Korisnici mogu biti sigurni da imidž sustava nije ugrožen, jer se testiranje provodi u sigurnoj cloud platformi, a ne na potencijalno zaraženom uređaju. Provjera pomaže proširiti sigurnost tijekom cijelog životnog vijeka uređaja te pruža veću vidljivost za administratore koji žele zaustaviti zlonamjerne BIOS napade.

BIOS verfikacija će inicijalno biti dostupna na Dellovim poslovnim računalima s 6. generacijom Intel čipseta, koja uključuje i vrlo dobro prihvaćen portfelj Latitude računala koji je na CES-u, kao i Dell Precision, OptiPLex, XPS računala te Dell Venue Pro tablete. S ovom funkcijom, Dell jača svoju sposobnost da najsigurnijim poslovnim računalima u industriji pruži najbolja sigurnosna rješenja iz Dell Data Protection paketa, uključujući i sveobuhvatno šifriranje, naprednu autentifikaciju i vodeću malware zaštitu iz jednog izvora – a od sada i BIOS verifikaciju.

Dell Data Protection | Endpoint Security Suite Enterprise je jedini krajnji sigurnosni paket s integriranom Cylance tehnologijom koja koristi umjetnu inteligenciju kako bi pružila zaštitu od izvršavanja naprednih prijetnji i zlonamjernih programa, uključujući nulti dan napada, te ciljane napade poput krađa identiteta ili ransomware napada. Prema Cylance testiranjima, nova rješenja nude značajno višu razinu zaštite, zaustavljajući 99 posto malwarea i naprednih prijetnji, što je daleko iznad prosjeka od 50 postotne učinkovitosti mnogih tradicionalnih antivirusnih rješenja.

Endpoint Security Suite Enterprise je rješenje koje pojednostavljuje sigurnost uređaja i usklađivanje, kako bi se IT odjeli mogli usmjeriti na omogućavanje mobilnosti krajnjih korisnika i njihovu produktivnost.

Ključne prednosti su:
•    Nema nadogradnji: Napredna tehnologija zaštite od prijetnji temelji se na umjetnoj inteligenciji i dinamičkim matematičkim modelima s minimalnim pogreškama, eliminirajući potrebu za stalnim nadogradnjama.
•    Konsolidirano upravljanje i usklađenost: Endpoint Security Suite Enterprise minimizira vrijeme i resurse potrebne za upravljanje sigurnošću krajnjih točki u sustavu omogućujući kompanijama da upravljaju svim komponentama koristeći jednu konzolu koja uključuje konsolidirani status i izvještaje o usklađenosti. Usklađen je s industrijskim standardima, PCI DSS, HIPAA HITECH te Microsoftovim uvjetima za anti-virusna i anti-malware rješenja.
•    Proaktivna prevencija: Sprečavanje malwarea značajno smanjuje troškove sanacije i izgubljeno vrijeme zaposlenika zbog brisanja pogona, reinstalacije tvrdog diska i operativnog sustava te aplikacija.
•    Poboljšane performanse i sigurnost: Endpoint Security Suite Enterprise koristi samo dio sistemskih resursa, kao što je CPU ili memorija, povezanih s anti-virusnom ili tradicionalnim malware rješenjima. Lokalna detekcija bez potrebe za stalnom vezom s oblakom osigurava da radnici mogu biti mobilni, raditi gdje i kako žele.

S rastućom složenosti BIOS-specifičnih napada, te novim malware varijantama koje posjeduju sposobnost da se ponovno instaliraju unutar BIOS-a, organizacije trebaju sofisticiraniji način da znaju da njihovi sustavi nisu ugroženi. Dellova jedinstvena post-boot tehnologija BIOS verifikacije IT sustave čini najsigurnijima u industriji.
– Brett Hansen, izvršni direktor Dell Data Security Solutions

Dostupnost

Dell Data Protection | Endpoint Security Suite Enterprise je sada dostupan za Dellova poslovna računala te kao sigurnosno rješenje za heterogena IT okruženja.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.