Deepoon V3 VR i E2 VR – Virtual Reality naočale odaberite na Lighintheboxu po sniženoj cijeni

Fotografija članka: Deepoon V3 VR i E2 VR – Virtual Reality naočale odaberite na Lighintheboxu po sniženoj cijeni

Iz sve popularnije kineske kompanije Deepoon dolaze nam dva VR (Virtual Reality) uređaja koja možete spojiti na vaše smartfone i igrati igre ili gledati filmove u virtualnoj stvarnosti. To su Deepoon V3 VR i E2 VR, oba se nalaze u ponudi Lightintheboxa.

Oglas

Igranje video igara u virtualnoj realnosti, ali i samo isprobavanje mogućnosti ovog već globalno popularnog trenda vani je već postalo masovno. I sami smo isprobali neke uređaje za virtualnu realnost i doživljaj je nevjerojatno realan. I vi to možete probati, to je jedno potpuno novo iskustvo. Pitanje je samo koliko novca želite uložiti u ovu tehnološki vrlo naprednu igračku. Zato vam odmah predstavljamo dvije, prvo onu jeftiniju, a onda i onu puno skuplju.

Deepoon V3 VR je onaj jeftiniji model i mogao bi biti vaša ulaznica u VR svijet virtualne realnosti. Ovo su 3D VR (Virual Reality) naočale koje će vas uvesti u ovaj nevjerojatni svijet, u kojem osim igranja video igara možete gledati filmove, glazbene spotove i druge VR sadržaje.

Radi se o unisex modelu koji je pogodan za oba spola, a težak je samo 249 grama. Sam izgled je prilično zanimljiv, a u kompaniji se hvale kako ćete i nakon gledanja 3D sadržaja ostati svježi i odmorni. Dodatno možete podešavati neke sitnice na naočalama, ovisno o veličini vaše glave i položaju očiju. Samo se još trebate povezati s vašim pametnim telefonom i neka avantura počne!

Ovo je definitivno nešto što bi trebali probati. Svidjet će vam se i cijena koja je zaista minimalna. Naime, se na Lightinthebox webshopu prodaje po novoj nižoj cijeni od 29,99$ (prije 34,99$), uz besplatnu dostavu. Sve dodatne detalje i kupovinu obavite na .

Drugi i osjetno skuplji, ali i profesionalniji model je Deepoon E2 VR. To već možemo zaključiti i po samoj težini koja je čak 750 grama, no ovo je pravi stroj za virtualnu realnost koji vam omogućuje i igranje 3D pucačina u kojima ćete se osjećati kao da ste u samoj igri. Također se radi o unisex modelu.

Inače je četvrtastog oblika, napravljen je od kvalitetnih materijala i vrlo izdržljiv. Deepoon E2 VR se također nalazi u prodaji na , a nova cijena od 299,99$ je osjetno niža (prije 369,99$). Kupovinu možete obaviti na .

NAPOMENA: ako slučajno ne rade linkovi (zbog preusmjeravanja), napravite slijedeće:
– na računalu – stisnite i držite lijevu CTRL tipku i onda kliknite na link
– na smartfonu/tabletu – stisnite i držite link, pa odaberite “Otvori u novoj kartici”

Samo ćemo vas podsjetiti kako Lighinthebox webshop do 18. ožujka slavi svoj 9. rođendan i to sniženim cijenama na stotine proizvoda. Vjerujemo kako će vas zanimati, sve detalje možete pronaći .

Ugodnu vam kupovinu želimo!

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.