Davor Tomašković od 1. siječnja predsjednik Uprave HT-a umjesto Ivice Mudrinića

Fotografija članka: Davor Tomašković od 1. siječnja predsjednik Uprave HT-a umjesto Ivice Mudrinića

Već smo ranije načuli kako Ivica Mudrinić odlazi u Deutsche Telekom, a sad je i službeno potvrđeno. Novi predsjednik Uprave HT-a bit će Davor Tomašković.

Oglas

Iako je prije mjesec i pol dana nadzorni odbor Hrvatskog Telekoma Ivici Mudriniću na mjestu predsjednika Uprave HT-a na još tri godine, čini se kako je sudbina za Mudrinića puno “mudrija”. Na današnjoj je sjednici Nadzornog odbora HT-a Ivica Mudrinić dao ostavku na mjesto predsjednika Uprave kompanije i prešao na bolju poziciju – višeg potpredsjednika u Deutsche Telekomu zaduženog za stratešku potporu članu Uprave DT Europe i tehnologije i Upravi DT-a u Bonnu.

Kako je Mudrinić tek 1. siječnja 2014. godine trebao nastaviti raditi na mjestu predsjednika Uprave HT-a, čini se kako s novim razvojem događaja od novog mandata neće odraditi niti jedan dan. U tu je fotelju Nadzorni odbor kompanije imenovao Davora Tomaškovića, koji će dužnost predsjednika Uprave HT-a preuzeti 1. siječnja 2014. godine s mandatom od četiri godine, odmah nakon završetka Mudrinićevog mandata..

Davor Tomašković od 1. siječnja predsjednik Uprave HT-a umjesto Ivice Mudrinića

U nastavku donosimo cjelovite izjave Mudrinića i Tomaškovića.

Ivica Mudrinić – izjava:
„Zahvaljujem svim kolegama i zaposlenicima Hrvatskog Telekoma na svemu što smo zajedno napravili u ovih petnaest godina, kao i dioničarima kompanije koji su mi kontinuirano ukazivali povjerenje. Drago mi je da smo u proteklom razdoblju uspjeli izgraditi modernu komunikacijsku infrastrukturu koja podiže Hrvatsku na globalnoj ljestvici konkurentnosti i na kojoj počiva ukupno gospodarstvo naše zemlje. Svi zajedno na to stvarno možemo biti ponosni.

Siguran sam da će pod vodstvom Davora Tomaškovića, kojem želim ponovnu toplu dobrodošlicu u našu kompaniju, HT i dalje ostvarivati uspjehe koji su mu donijeli posebno mjesto, kako na domaćoj poslovnoj sceni i ICT industriji, tako i u DT grupi.“

Davor Tomašković – izjava:
„Iznimno me veseli što se pridružujem timu jedne od najuspješnijih i najuglednijih hrvatskih kompanija. Pred nama je mnoštvo izazova jer industrija prolazi kroz značajne promjene koje u najkraćem roku zahtijevaju što efikasniju prilagodbu poslovanja.

Siguran sam da ćemo na ove izazove znati odgovoriti, ostvariti dobre poslovne rezultate i nastaviti graditi uspješnu budućnost HT-a, kompanije koja je jedan od ključnih pokretača hrvatskog gospodarstva.“

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.