Davor Runjak novi je direktor prodaje Poslovne inteligencije, pojačanje i za tržište Zapadne Europe

Fotografija članka: Davor Runjak novi je direktor prodaje Poslovne inteligencije, pojačanje i za tržište Zapadne Europe

U uspješnom timu Poslovne inteligencije danas se pridružio i Davor Runjak na poziciji Direktora prodaje s fokusom na razvoj prodaje u Hrvatskoj i Zapadnoj Europi.

Oglas

Poslovna inteligencija d.o.o. je u posljednjih nekoliko godina sa svojim rješenjima sve značajnije prisutna u Europskoj uniji i Švicarskoj gdje ostvaruje više od 50% prihoda od usluga. Davor Runjak će kao Direktor prodaje biti zadužen za širenje poslovanja na nove segmente i nova tržišta, s fokusom na razvoj prodaje u Hrvatskoj i Zapadnoj Europi.

Davor Runjak se po završetku Poslovne informatike na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu zapošljava u HINA-i, iz koje nakon dvije godine prelazi na HRT. Tijekom tog dijela karijere imao je priliku, u ulozi ICT specijalista, sudjelovati na inovativnim ICT projektima. Nakon toga, kao suvlasnik startup tvrtke Interactive1 Group u Londonu, upoznaje i razvija tržište Zapadne Europe. Po povratku iz Velike Britanije, karijeru nastavlja u Hewlett-Packardu kao Services Sales Manager, te u Oracleu Hrvatska kao Consulting Manager. U međuvremenu je također završio i EMBA program na Cortugli Business Akademiji.

Na poziciju Direktora prodaje u Poslovnoj inteligenciji dolazi s pozicije Direktora prodaje i odnosa s klijentima IN2 Grupe. U tvrtku donosi iskustvo u razvoju poslovanja i prodaji poslovnih rješenja, usluga i softvera.

„Rad u Poslovnoj inteligenciji je zaista novi veliki izazov i korak dalje u mojoj karijeri. Vjerujem da ću uspješno ujediniti znanja koja sam godinama stjecao vodeći IT startup u Velikoj Britaniji te segmente prodaje i usluga nekih od vodećih IT tvrtki u Hrvatskoj. Model razvoja Poslovne inteligencije na stranim tržištima je odličan te sam siguran da ću doprinijeti ostvarenju još boljih rezultata u sljedećem periodu,“ naglasio je Davor Runjak.

„Pozitivan trenutak rasta prihoda, broja zaposlenih i udjela izvoza u ukupnim prihodima u 2012. godini nastavlja se i u tekućoj godini. Iskusni stručnjak u području prodaje IT rješenja poput Davora Runjaka idealan je za poziciju našeg Direktora prodaje. Izuzetno smo sretni što se pridružio našem timu i zaista puno očekujemo od njega. I ove i sljedeće godine planiramo daljnji ambiciozni rast na postojećim i novim tržištima,“ rekao je Dražen Oreščanin, predsjednik Uprave Poslovne inteligencije.

Davor Runjak novi direktor prodaje Poslovne inteligencije 02

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.