Datalux TM110 robusni tablet voli i policija, izdržat će pad s 1 metra !

Fotografija članka: Datalux TM110 robusni tablet voli i policija, izdržat će pad s 1 metra !

Robusni i izdržljivi tableti su sve popularniji, mnogi su oni koji bi ih rado koristili u svakodnevnom radu i poslovanju. Datalux TM110 je zanimljiv po puno toga, no idemo redom.

Oglas

Datalux Corporation kompanija je najavila svoj novi robusni tablet koji će u prvom redu kupovati oni koji rade na terenu, na gradilištima i drugim radnim uvjetima koji nosu kancelarijski. Datalux TM110 ima i veliki 11,6 inčni ekran HD rezolucije od 1366 x 768 točaka. Odlično će raditi i po sunčanom vremenu, a u kombinaciji dolazi i stylus digitalna olovka.

S obzirom na zaštitni sloj debljnine je 1,91 centimetara. I težina je veća, ona iznosi 1,73 kilograma. Neće mu se dogoditi ništa i ako ga ispustite s visine od 1 metra.

Tablet radi na Intelovom Core i5 ili Core i7 procesoru uz Intel HD 4400 grafiku, ima 4 GB RAM-a i SSD disk od 128 GB. Tablet podržava WiFi 802.11ac, Bluetooth, kao i 4G LTE, ima GPS navigaciju, a podržava i barkod i RFID čitače.

Spomenimo i kako Datalux TM110 tablet jako voli i američka policija jer im odlično pomaže u svakodnevnom poslovanju. Više detalja potražite na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.