Dario Markuš – hrvatski Zuckerberg večeras u Dnevniku Nove TV

Fotografija članka: Dario Markuš – hrvatski Zuckerberg večeras u Dnevniku Nove TV

Krenuo je izražavanjem svog mišljenja i potaknuo tisuće da učine isto. Nakon revolucije bloga, nije stao. Pravu poduzetničku ideju iskoristio je u pravo vrijeme i Hrvate zaludio portalom za igre. Tipkovnica i miš njegov su zaštitni znak, "oruđe" koje ga je smjestilo na vrh uspješnih mladih poduzetnika. Istraživanje svijeta iza stakla monitora počelo je u dječačkim danima.

"Baš se sjećam kad sam došao s mora doma, zablještao je monitor. I danas kad odvrtim taj film, vidim da je to bila ljubav na prvi pogled", izjavio je Dario Markuš o svojim internetskim počecima. Iz čitanja informatičkih časopisa i proučavanja tržišta, hrvatski Zuckerberg, stvorio je nešto novo.

"K’o grom iz vedra neba u glavu, odlučio sam da idem pisati svoj dnevnik na netu. Zvao sam ga Dario’s reality show. Doslovce sam pisao kad idem na WC, s kim pričam, o čemu pričam", izjavljuje Dario o počecima blogova kada nije ni slutio da će svojim piskaranjem začeti cijelu blogersku kulturu u Hrvatskoj.

Osluškivao je tržište, spojio hobi i znanje te prije sedam godina pokrenuo uspješan biznis. Tako je nastao portal koji bi se ove godine trebao popeti na listu 20 najuspješnijih hrvatskih stranica. Blog.hr rođen je pod sretnom zvijezdom, kaže.

U svijetu poduzetnika na prepreke nije naišao te izjavljuje: "Kad smo radili Blog.hr, to su bile neprospavane noći, po dva dana ne spavaš. Jednostavno se moraš žrtvovati, svoje slobodno vrijeme, svoj privatni život i push, push, push, to je jedina tajna uspjeha".

Dario se odmetnuo u privatne vode, sam je svoj gospodar, a upornost i sreća od njega su stvorili uspješnog poduzetnika i to sa samo 25 godina. Čestitamo!

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.